Mikor mondanátok el, hogy babát vártok?
Először is gratulálok!
Mi az elsőt olyan 8 hetesen mondtuk el egy családi ebéd keretében, amikor már orvos is igazolta, hogy tényleg baba. :)
A másodikat is valahogy így szerettük volna, de sajnos előbb bevéreztem, így szólni kellett, hogy jöjjenek vigyázni a kisfiamra, amíg megyünk a kórházba. :( Nem így terveztük, de nem lett nagyob baj szerencsére.
Az első babánál mi aggódósak voltunk, és ki akartuk várni a 12. hetet, de kb. a 10-ig bírtuk. Most a másodiknál már be voltunk sózva, de az első vizsgálaton nem látszott még, hogy biztosan baba, ezért még 2 hetet várnunk kellett. Most hétvégén lesz nálunk egy családi összejövetel, akkor szeretnénk bejelenteni, én akkor 9 hetes leszek.
Szerintem legalább az első orvosi vizsgálatig mindenképp várjatok vele, még ha nehéz, akkor is.
Sok boldogságot!
Az első baba nem volt tervezve és otthon csináltam a tesztet anyukáméknál és mikor kijöttem a fürdőből mindenki látta rajtam a rémületet és az volt az első mondatom hogy " b..átok meg terhes vagyok" mindenki örült meg ujjongott a párom még el is sírta magát örömében, de nekem kellett vagy egy hét mire felfogtam a dolgokat.
Most a másodiknál a férjem és én annyira örültünk hogy az csak na és mikor anyukáméknál nagyban bejelentettük, háát semmi extra ki is estek a részletek akkora csalódás volt hogy nem örültek velünk úgy igazából.
Anyósoméknak csak azért mondtuk el mert vérezgettem és a gyerek anyáméknál volt és nem értették hogy miért nincs itthon. Már addig a dokit is megjártuk. Szóval nem úgy sültek el a dolgok ahogy szerettem volna de ez van boldog kismama és anyuka vagyok, és már alig várom hogy a kislányom és a tesója találkozzanak:DDD
Nekem a teszt után a férjem és a legjobb bnőm tudta meg egyből hogy mi a helyzet. Aztán amikor mentem az első vizsgálatra,utána a tesómnak is elmondtam. Majd 8-10. hét környékén amikor már a második vizsgálatra mentem, akkor mondtuk el a szüleinknek.
A többi közeli barátunknak 12. hét környékén, a nem annyira közeli barátoknak meg a 18.hét környékén.
A többiek meg most már úgyis látják.
Mi azért nem mondtuk csak 12. hét után, mert addig nem akartuk, hogyha baj lett volna, hogy olyanok is a magánéletünkön csámcsogjanak, akiket nem szeretnénk hogy ezt tegyék.
Akárcsak magam hallanám. :) ugyan ez volt nálunk is, ahogy meglett a teszt a párom és a szüleim tudták meg először, majd a sógornőm, és egy-két hétre rá pedig a párom szülei. Még akkor nem voltam dokinál.
14 hkm
Szia!
Akkor mondd el amikor úgy érzed hogy már nem bírod magadban tartani:)
Én is mindig drámai bejelentést akartam,de meglepi baba a miénk.A párom tudta,hogy tesztelek,berontott a fürdőbe,ahogy jelent meg a második csík,csak pislogott.másnap mentünk szakrendelésre, ott meg megijesztettek, hogy nem látják sehol feküdjek be a kórházba mert biztos méhen kívüli. Nem fogadtam el, hazamentünk és akkor picsogva mondtam el anyunak, hogy mi van:) Ő meg sírva a nyakamba borult és ujjongott, ő megoldotta azt a kérdést, hogy kinek mondjuk el, mert rögtön telefonált mindenkinek, még annak is elmondta akit nem is nagyon ismert, hogy nagymama lesz!
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!