Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 30. hét körüli...

Vannak itt 30. hét körüli kismamák?

Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiirva? Hogy álltok a készülődéssel? Kisfiút vagy kislányt vártok? Töltenétek fel a pocakotokról képet? Hol fogtok szülni?
2011. okt. 11. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia én 29 hetes vagyok.Miskolcon fogok szülni.December 27-re vagyok kiírva(de nem bánnám,ha egy két héttel hamarabb jönne,hogy karácsonyra már otthon lehessek:)Kisfiút várok:)De képet sajna nem tudok feltölteni,mert nem tudom,hogy hogy kell:((

És te hogy vagy?Mikorra vagy kiírva?Mit vársz?Hol fogsz szülni?

2011. okt. 11. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 30. hétben vagyok a kislányommal, aki 2. baba, van egy 20 hónapos nagyfiam. Pocakos képet nem töltök fel. Nagyváradon fogok szülni a fogadott dokimmal. Karácsonyra vagyok kiírva.

Babaruhák, textílpelusok kimosva, fülbevaló elkészülve, már van egy törölközője is, szülés utánra kaja a fagyóban. Most lakásfelújítunk, a napokban kezdjük. Úgy tervezem, hogy október végén ablakot pucolok és nagytakarítok, már ha addigra a földszintet befejezik a fiúk. Amikor a manzárd is meglesz, akkor elkezdek pakolni, ugyanis átrendezzük a lakást, hogy két babának megfelelő legyen a lakás. Ezzel el is fog telni a még hátralévő idő.

2011. okt. 11. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok. A nagy fiam 2 éves. Most is legény van a pocimban.:) Dec. 22-re vagyok kiírva, de uh alapján egy héttel nagyobb a számított koránál. Remélem december elején kibújik a kismanó! Apa pont hétvégén festette ki a gyerekszobát, meg rakta össze a szekrényeket. Már egy adag ruha benn is van, a többi mosásra vár. Szerencsére nem kell sok mindent vennünk, a nagyobb szeptemberi, így téli ruhákból jól állunk. És te hogy állsz?
2011. okt. 11. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
29.hétben vagyunk es mar nagyon varjuk hogy elobujjon a kis hercegunk.December 31.-re vagyok kiírva.Már majdnem mindent megvettunk,talan mar csak par aprosag fog kelleni.A korhazi csomagba kell meg bevasarolnom.Szep babavarast
2011. okt. 11. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!a 30.héten vagyok én is,dec.21re vagyok kiírva.kisfiú lesz,már van egy lassan 3 éves kislányunk. Készülődéssel kb nullán állunk,bár nem is kell szerencsére sokminden,mert a nagyobbtól sokminden megvan még. És te?
2011. okt. 14. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 29. héten vagyok, és Január 4.-ére vagyok kiírva, már nagyon várom, hogy megszülessen a kislányom, hogy magamhoz ölelhessem akis izgő-mozgót. Most ekkora a pocim:

[link]

2011. okt. 15. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

29. héten járok én is, dec 27-re vagyok kiírva. 3. baba, kislány lesz ő is, mint a nővérei :) (4 éves lesz a nagyobbik pár nap múlva és 2 decemberben a kisebbik) Így semmit nem kell vennünk, csak majd egy szép rucit, amiben a kórházból hozzuk haza. Nagyon várjuk már :) Budapesten szülök majd a máv (most ÁEK) kórházban.

pocak:

[link]

2011. okt. 15. 13:18
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Én a 33.hétben vagyok, teszek fel egy 32.heti fotót.

[link]

Kislányt várok, december 3.-ra vagyok kiírva. Eddig már megvan a kiságy, fürdőkád, kisruhák, már csak a babakocsi és az autósülés hiányzik, meg pár apróság.

Te mikorra vagy kiírva? kisfiút vagy kislányt vársz?

2011. okt. 15. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:

30. hetes vagyok, holnap kezdem a 31-et.

December 20-ra vagyok kiírva de 12-ét szurkolok, hogy karácsonykor itthon lehessünk :)

A neme az titok a születéséig :)

A készülődéssel teljesen kész vagyunk. A babának mindene meg van. Egyedül az én kórházi csomagom hiányzik (köntös, pizsi és társai) és ennyi :)) Ja és Hódmezővásárhelyen fogok szülni :) Itt egy kép, pont az előbb csináltam :) :

[link]

2011. okt. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!