Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci 21 hetes, vagy...

Miskolci 21 hetes, vagy körüli kismamák? Hogy vagytok? Kinél fogtok szülni? Nagy már a pocakotok? Képeket tudtok mutatni?

Figyelt kérdés
Nem látok miskolcon egy kismamát sem :S olyan egyedül érzem magam,jó lenne egy pocakos ismerős :)
2011. márc. 19. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

27 hetes kismama vagyok :) Nagy már a hasam, de friss fotóm nincs, csak régebbi, talán holnap csinálok :)

Semmelweisben fogok szülni Hollósy doktornál. Amúgy jól vagyok, csak kezd égni a gyomrom, nem kívánok semmit enni-inni, és a picibaba sem olyan aktív, mint szokott lenni...Mocorog, de nem rúgja ki a "ház" oldalát, pedig az olyan jó :)))

2011. márc. 20. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 23 hetes vagyok. Kisfiú van pocimban. A megyeiben fogok szülni Sándor Zsolt főorvos úrnál. Az elmúlt napok időjárás változása engem is megviselt, nálam is kevesebbet mozog a baba és gyengédebben. Remélem hamarosan stabilizálódik az időjárás. :)
2011. márc. 20. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szióka.

19+4 napos vagyok, még nincs választott orvosom. Nem tudom hol fogok szülni. Nem vagyunk szegények, se gazdagok sem, de egy szülésért a 100 ezer és feletti összegeket túlzásnak tartom. Jól vagyok, csak fáradékony, de nem tudok elaludni, inkább csak úgy pihengetnék, de arra meg nincsen idő. A hasam már szépen kerekedik, valószínű egy kis srác bújkál odabent, a doki sem és a szonográfus sem mondta biztosra, csak valószínűre.

2011. márc. 21. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó kevesen vagyunk :) Nekem is fiú,de annyit rugdos hogy megbolondulok :D Hollósytól én félek,nekem horti lehel szimpi :S nemtudom hogy lehetne elintéézni h. nála szüljek,mert nekünk sincs 100 ezer 1 orvosra...
2011. ápr. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!