Miskolci 21 hetes, vagy körüli kismamák? Hogy vagytok? Kinél fogtok szülni? Nagy már a pocakotok? Képeket tudtok mutatni?
Szia!
27 hetes kismama vagyok :) Nagy már a hasam, de friss fotóm nincs, csak régebbi, talán holnap csinálok :)
Semmelweisben fogok szülni Hollósy doktornál. Amúgy jól vagyok, csak kezd égni a gyomrom, nem kívánok semmit enni-inni, és a picibaba sem olyan aktív, mint szokott lenni...Mocorog, de nem rúgja ki a "ház" oldalát, pedig az olyan jó :)))
Szióka.
19+4 napos vagyok, még nincs választott orvosom. Nem tudom hol fogok szülni. Nem vagyunk szegények, se gazdagok sem, de egy szülésért a 100 ezer és feletti összegeket túlzásnak tartom. Jól vagyok, csak fáradékony, de nem tudok elaludni, inkább csak úgy pihengetnék, de arra meg nincsen idő. A hasam már szépen kerekedik, valószínű egy kis srác bújkál odabent, a doki sem és a szonográfus sem mondta biztosra, csak valószínűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!