Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 12hét körüli...

Hogy vagytok 12hét körüli kismamák?

Figyelt kérdés

Hogy birjátok ezt a meleget? Nem vagytok rosszul? Babátok nemét esetleg tudjátok már? :) Látszik már valami kis pocak?

A 12hetes uh-n mekkora volt a babátok? Mikorra vagytok kiirva?

2011. júl. 9. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

13. hetes leszek holnap, ha még beleférek a keretbe akkor írnék. Nekem az orvosom szabadságolása miatt hétfőre tolták a 12. hetes ultrahangot. A 6. héten már elkezdett nőni a pocim 9. hetesen tettem fel képet a legtöbben 20-21 volt aki 24 hetesnek tippelte. Pedig nem voltam se kövér se sovány amikor terhes lettem. Hamar elfáradok és a meleg is sokat kivesz belőlem, meg persze a nagy 2 évesem is! :) Január 17-re vagyok kiírva és bár ugye az előző ultrahangon nem tudták volna még megmondani (a mostanin is nagy szerencsével) én is azt érzem illetve 2 másik nő is mondta, hogy kisfiam lesz (ezoterikus dolog az egyik nő megmondta a terhességem mielőtt a teszt kimutatta volna). Neked milyen tapasztalataid vannak? Hogy érzed magad? Hányinger? stb.

Egy gyönyörű 2 éves kislány és egy holnap 13. hetes magzat anyukája

2011. júl. 9. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
szia én nagyon nem jól birom most ezt a meleget a lakásban is nagyon meleg van:( kedden megyek 12.heti ultrahangra, nadrágba már nagyobb a hasam de amugy még csak a hasamalján látszik!
2011. júl. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!