Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hét körüli kismamák...

23. hét körüli kismamák mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Először fogytam 6-ot, abból visszajött 3. 24 hetes vagyok
2011. ápr. 22. 14:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Legutóbbi mérés szerint 6 kg-t. :(:( Ebből az első 3 hónapban borzasztóan émelyegtem és egész nap ettem. Azóta azért kicsit visszafogtam magam, és inkább zöldséget, gyümölcsöt eszem, nem fornettit. :)
2011. ápr. 22. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
22. betöltött héttel 1 kg. Nem hánytam vagy ilyesmi... csak vigyázok, tornázok. De a válaszokból nagyon nehéz lesz bármit is leszűrni. Rendkívül sok mindentől függ a hízás. Magasság, alkat, ki milyen ütemben hízik... Van aki folyamatosan, van aki az elején többet. Volt e előtte túlsúly. Akinek van, az könnyebben meg tudja állítani a hízást. A tejtermeléshez zsír kell, így ha valaki 50
2011. ápr. 22. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
22. betöltött hét, és 1kg. De a leírt válaszokból semmit nem fogsz leszűrni. a hízás nagyon sok mindentől függ. Alkattól is függ, magasság, alapsúly,stb... És nem mindenki egyforma ütemben hízik. Van aki egyenletesen, van aki az elején többet, van aki a végén többet. A szoptatáshoz zsír kell, ha valaki pl. 50 kg vasággyal, az ha alig eszik is simán hízhat 20kg-t. Ha valaki enyhén túlsúlyos, sokkal könnyebben meg tudja fogni a kilókat.
2011. ápr. 22. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Bocs, egyszer elszállt a válasz, újra írtam, de mint észrevettem mégis megjelent.... Bocs
2011. ápr. 22. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Az első 10 hétben fogytam 7kg-ot, azt a 25. hétre visszaszedtem.

26 hkm

2011. ápr. 22. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban fogytam 6 kilót, ebből már visszajött 4 kiló. Holnap leszek pont 23 hetes. :)
2011. ápr. 22. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:

22 hetes kismama vagyok. 2,5 kilónál járok. Nem mondhatni hogy vigyázok magamra,mert eszek rendesen bár nem többet mint előtte,mellette dolgozok,bár a munkám során megyek állandóan,és lehet a járkálás úgymond kedvez nekem.

És veled mi újság kérdező?

2011. ápr. 23. 06:19
 9/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Sajnos én már 7 kg-ot híztam, és kedden lépek a 24. hétbe. Teljesen normál testalkatom volt, most a karomon látom, hogy "dagadok". Próbálok odafigyelni, de farkaséhesek vagyunk!

:)

2011. ápr. 23. 16:33
 10/12 anonim válasza:

Előző vagyok! Ezt ismeritek? Most találtam, szerintem jó

!

[link]

2011. ápr. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!