23. hét körüli kismamák mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 14:24
11/12 anonim válasza:
Én 5 kg nál tartok 25.hetet kezdem holnap.És kereken 5 kg vagyok és 160 cm.2.baba
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Hát irigy vagyok rátok. Én 24 hetes vagyok és már 11 kilót híztam, pedig odafigyelek. 2. terhességem és be kell látnom ilyen fajta vagyok. Első terhesség alatt 33 kilót híztam. (bár akkor szednem kellett gyógyszereket, hogy terhes tudjak maradni) Akkor azt hittem annak köszönhető a nagy súlygyarapodás. De hát amiket írtatok az alapján már megint nagyon sokat híztam. El vagyok keseredve, mert tényleg odafigyelek. Még abban bízom, hogy talán a vége felé (az átlagtól eltérően) nem nagyon hízok majd. Köszi még1x a válaszokat. Kellemes babavárást mindenkinek.
2011. ápr. 26. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!