20. hét körüli kismamák, ti mit és mennyit esztek egy nap? Ez már diétának számít?
Egy napi étrendem reggeli: tejeskávé, ebéd: 2 nagy tányér csirkeraguleves, uzsi: 1 fürt szőlő, vacsi:0,5 adag tökfőzelék.
Ez a tegnapi menüm, de ennél általában nem eszek többet.(néha becsúszik egy két vendégséges nap,amikor azért többet eszek.) NEM DIÉTÁZNI próbálok, csak ennyi a szükségletem. Ez kevés tápanyag(a férjem ezzel piszkál)? De a kilók így is szaladnak fel rám...
Ez teljesen normális. Annyit egyél, amennyi jól esik, mert ha többet erőltetsz, több kárt csinál, mint hasznot. Nekem néha vannak kívánós napjaim, de az se a mennyiségre megy, a mai napom nekem is hasonló volt, amit te leírtál. Nem kívánok többet, még mindig érzékeny a gyomrom, ha nem úgy eszem, ahogy a szervezetem kívánja. A babának nem arra van szüksége, hogy az anyuka habzsoljon, amire szüksége van, azt elveszi. Amíg jó a vérképed és a baba szépen fejlődik, addig nincs gond.
2. babás 19+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!