Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen sok a 6 kg hízás?

27 hetesen sok a 6 kg hízás?

Figyelt kérdés
58 kilóval kezdtem és most vagyok 64 kg. A nőgyógyászom szerint sok ez a 6 kg. Nagyon elcsodálkoztam, mert azt hittem ez normális és nem is eszem sokat, persze azért többet mint azelött. Szerintetek is sok ez, vagy normális?
2009. ápr. 29. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem sok.
2009. ápr. 29. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem sok, ne foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel. Engem a védőnő piszkált, mert a 4. babámmal én meg nem híztam. A nőgyógyász csak nyugtatott, hogy az a fontos, hogy a pici jól legyen..és ő jól volt, szépen fejlődött. Minden jót Nektek! Ha kicsit több is jön fel, majd később leadod :)))
2009. ápr. 29. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem sok! Ne foglalkozz senkivel :)
2009. ápr. 29. 20:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért kell piszkálni az embert ilyen apróságért. Olyan sok kismamától hallok ilyen panaszt. A babám pontosan akkora amekkorának lennie kell ennyi idősen, minden rendben, akkor úgy látszik nincs más amibe belekössön. Mindegy, próbálok nem foglalkozni vele. Mindenkinek boldog babavárást!
2009. ápr. 29. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Óó dehogy sok! De jó neked:)hogy csak ennyi! Én sajnos már 8-9 kgot híztam :( 24 hetes vagyok!! De nem mondta a doki hogy sok lenne!
2009. ápr. 29. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
mikor terhes voltam hallottam a rádióban (nyáron),hogy 8-12 kg-ot szabadna hízni,de a mai egészségtelen életmód bla-bla... hát,én sokkal többet híztam,és nem is hallottam még olyanról,aki kijött volna 8 kilóból. a sztárok persze biztos...
2009. ápr. 29. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Az én dokim szerint is 9 kg-t lehetne hízni. Én 20-at híztam, 10 hete szültem és lement már 17.

Azért ne hízzon senki ilyen sokat csak mondom, hogy nem kell megijedni ha felszalad, nem tudsz mit csinálni főleg ha nem is eszel sokat. Majd ugyanúgy le is szalad. :-)

2009. ápr. 29. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

És én is 58-al kezdtem. Arra emlékszem, hogy 20 hetesen már 66 kg voltam.

2009. ápr. 29. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
a következő hónapokban méd több fög felmenni!azért eszméletlenek ezek az orvosok!anyukámmal úgy beszéltek mint a kutyával mikor az elsőt várta,persze ő összesen 30 kg-ot hízott!de akkor még nem volt divat az egészséges életmód,azt etted amid volt!de ennek már 28 éve!egyáltalán nem sok!és a baba is egészséges volt!
2009. ápr. 30. 07:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Lányok, köszi a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam! De azért ma csak pár kanál müzlit ettem. :-)
2009. ápr. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!