Mennem kéne a nőgyógyászhoz, vagy csak fölöslegesen aggódom?
Emlékszem a kérdésre én is válaszoltam, hogy nekem is szokta rugdosni, én majd a jövőhét kedden megyek a dokihoz és másnap a védőnőhöz majd én is rákérdezek mert elég tájékozott a védőnőm és háromgyerekes anyuka is szóval van tapasztalata, a tied nem magyarázta el, hogy mégis miért baj ha ott rúg?
25 hetes kismama:)
Sziasztok! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Igen, azt hiszem én is, hogy jobb lesz, ha felhívom a nőgyógyászt (bár tuti, hogy azt fogja mondani, menjek el hozzá, hiszen így látatlanban nem tudhatja, hogy mi is történik).
A védőnő arra célzott, hogy kinyílhat a méhszáj, ezért azt javasolta, hogy terhestornára se járjak, míg a doki újra nem lát. (Éppen 1 hete írt igazolást az orvos, h minden OK, tornázhatok.) Egészen tegnapig azt hittem, hogy ez normális dolog, nem lehet belőle baj. Most kicsit megijedtem.
szia, én is emlékszem a kérdésedre, és nekem is van (volt) ilyen. 21 hetes vagyok. Pont ma voltam a dokinmál és mondtam neki ezt, de csak vigyorgott, azt mondta van ilyen. Nekem is új érzés, mert az első gyerkőcömnél ilyenre nem emlékszem. Viszont ő már elég régóta nagyon lent kezdte a matatást. A méhszájam zárt, és ettől nem is nyílhat meg.
Viszont, hogy megnyugodj, inkább nézesd meg magadat.
Minden jót!
Sziasztok ismét! Másnap végül elmentem a nőgyógyászhoz, aki az előttem szólóéhoz hasonlóan csak mosolygott a dolgon, megvizsgált, és szerencsére mindent rendben talált! :) Csak annyit mondott, hogy a védőnő jól behúzott a csőbe... Persze azért jobb az elővigyázatosság, bár én örültem volna, ha nem kell 3 napot ilyen kétségek közt töltenem, megriadva a pici minden rosszul célzott rúgásánál.
Szóval most már tudjuk, hogy a méhszáj rugdosása, boxolása, tiprása egyáltalán nem baj, max. kellemetlen érzés!
Mindenkinek további egészséges babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!