Baj, ha nem émelygek, hányok terhesség elején?
Figyelt kérdés
Állítólag rossz jel, ha valaki nem émelyeg, orvosok mondják, hogy akkor nagyobb az esély a vetélésre. Most vagyok az 5. héten (számításaim szerint), de csak a gyomrom ég, refluxom és állandóan ehetnékem van, meg állandóan aludnék. Tehetek valamit annak érdekében, hogy ne vetéljek el? Magnéziumot és folsavat szedek, igyekszem nem stresszelni magam.2011. okt. 6. 12:27
11/19 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a vetélésnek az émelygéshez/hányáshoz. Egyébként még semmiről nem késtél le, vagyis simán jöhetnek még nálad ezek a tünetek. Az 5. héten én is csak ugyanezeket éreztem mint Te, viszont a 6. héttől folyamatosan egész napos hányinger gyötör. Hányni egyszer hánytam. Az egyik barátnőm az egész terhesség alatt egyetlen egy tünetet sem érzett, és egészséges kisfia van!:) Ezen ne aggódj, kérlek!
12/19 anonim válasza:
Én nekem egy pillanatig sem volt sem hányingerem, se hányásom, sőt semmilyen tünetem, 12-16 hétig volt enyha de nagyon enyhe gyomorégésem, de az is este csak, és ha ettem sósat elmúlt. majd a 22 héttől vizesedtem, majd zsibbadt a kezem, karom. na ez sem volt leányálom. 16 hós a kisfiam:-)és probléma mentes volt a terhességem.
13/19 anonim válasza:
Szerintem se baj.
Az elején nekem se volt semmi ilyen gondom. Viszont a szülés előtti 2 hétben jött. Állandó hányiger, hányás, rosszullét, hasmenés. Kész is voltam, hogy ezen rég túl kellett volna esnem. ezzel szemben akkor jön elő amikor mozogni se tudok a nagy hasamtól :)
14/19 anonim válasza:
Örülj neki! Én az első 4 hónapot végig hánytam és szédültem...
15/19 anonim válasza:
Teljesen megértelek, a múlt héten énis ezen paráztam. Akkor töltöttem valahogy az 5 hetet. Mostanra se sokminden változott így 6 hetes körül. De a héten már voltak egyhe émelygés szerű dolgok, leginkább gyomorsavtól, mert ha ettem elmúlt. Ezután még erősödhet, akkor meg visszasírjuk a "tünetmentességet". ;)
16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtattatok, tényleg nem kellett volna idegeskednem emiatt, ha egészséges, úgyis meg fog születni, ha nem hányok.
2011. okt. 7. 17:14
17/19 anonim válasza:
Én most vagyok 17h2n kismama, de én sem émelyegtem, se nem hánytam , mindenki mondja, hogy milyen szerencsés vagyok (anyukám sem volt rosszul, mikor engem várt, és itt vagyok 25 évesen). Én is fáradékony vagyok a mai napig is (az első hetekben, kb. 5.-7., még jó hogy szabadságon voltam, mert minden nap aludhattam ebéd után), meg néha az alacsony vérnyomásom miatt megfájdult a fejem. Hipp natal terhesvitamint szedek, és kb. egy hete a Magne B6-ot a fáradékonyság miatt.
18/19 A kérdező kommentje:
Már émelygek, kár volt panaszkodnom :)
2011. okt. 21. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!