Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 napja késik a mensesem,...

8 napja késik a mensesem, +terhes teszt, terhes tünetek ma az orvos ultrahangozott (meg se vizsgált) azt mondta nem vagyok terhes! Hogy lehet?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ehh. Pont most olvastam egy cikket, hogy a magyarországon dolgozó orvosok száma összvissz28ezer, ebből kb 4ezer doki 65 év feletti! hát nem kell csodálkozni ha ilyen hülyeségeket csinálnak mint a te dokid is. Nyugdíj korhatár körül már kissé kopottabb a tudás. persze nem mindenkire igaz és tisztelet a kivételnek. Az én dokim ilyet soha nem állítana mint a tied.
2011. okt. 4. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagyon sok olyan orvos van (főleg sztk-sok), akiktől vissza kellene venni a doktori címet. Én is találkoztam hasonlóval, na el is menekültem tőle!

Mindenképpen keress fel egy másik orvost, ugyanis rengeteg dolog állhat amögött, hogy nem jön meg. Drukkolok, hogy babás legyél!

2011. okt. 4. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!