Koraszules veszelye miatt kiirt kismamik, hogy telnek napjaitok? Lelkileg hogy nyugtatjatok magatokat? 32hetes km.
engem az kötött le hogy a baba dolgait rendezgettem, meseképeket festettem neki a falra, meg ilyenek - szóval hogy vele kapcsolatos dolgokat csináltam, és persze igyekeztem a férjem kedvében is járni, akinek a lelki/fizikai támogatása nagyon jó volt.
Ja, és sokat főztem, teleraktam készétellel a fagyasztót, hogy az újszülött mellett ne kelljen főzőcskéznem.
Amúgy lepényelégtelenség miatt napra pontosan 8 hónapra, 2370 grammal és 49 centivel született a lányom, de 10/10 apgarral. Makk egészséges, 7 hós, 73 centi és 8 kiló, agilis, élénk, jó kedvű baba, mászik mint a villám és 15 szót mond... szóval semmivel sincs elmaradva azidőre születettekhez képest.
Szóval csak nyugi, nálatok is minden rendben lesz!!!
könnyű szülést és boldog babázást kívánok :)
Szia,
Nekem csak egy hete kell kényszer pihennem, és már most ott tartok, hogy valakit meg fogok fojtani. Nagyon zavar a bezártság, hogy lenne erőm, de kínomban csak alszok, mert bármit csinálok jönnek a fájások:S:S:S és közben annyi mindent kéne még csinálnom.
Nálunk a picike jól van, nagy és jól fejlődik, és aktív is, de ennek ellenére nagyon aggódok érte, nehogy most akarjon megszületni, mert akkor a sok probléma előjöhet, amivel riogatnak.
Hogy mi nyugtathatna meg? nem tudom, én ha fel akarok robbanni akkor mondókákat olvasok a picinek, vagy csak beszélgetek vele, és figyelem a puklikat a hasamon:)
De per pill a francba a terhességgel állapotnál járok, és szégyenlem is magam miatta, de idegileg kivagyok, és azt a törődést amire szükségem lenne, max a védőnőm adja, de basszus, az apuka mellett simán meg is szülhetnék, mire észreveszi, hogy lehet nem vagyok jól:S:S:S esetleg magnéziumot kéne hozzon, vagy csak egy pohár vizet. jobb nem hozzám szólni, meg a közelemben lenni... Remélem elrohan ez a pár hét, és picur is jól lesz, addig meg próbálok nem hisztis lenni.
Neked kitartást, és nyugalmat:)
12:55 ként pluszba: úgy terveztem, hogy amiket kinéztünk babacuccot azokat most megyek el megvenni, na erről ennyit:S Szóval majd képecskékkel, meg leírással küldhetem a kispapát egyedül, és remélhetem, hogy mindent megvesz amit kell:S és amilyen szétszórt vagy húsz kört is fog futni, mire babakocsit is vesz:S:D:D:D
Szóval még csak babaszobázni sem tudok:S:S:S
Igen nagyon nehez ez a dolog. szerencsere ha pihenek nem gorcsolok, de sok lenne a tennivalo. elso heten a neten inteztem dolgainkat, majd szamlakat, papirok rendezgettem. Bevasarlo listakat stb. Most mar kesz a korhazi csomag es a baba holmik is nagyjabol megvannak. Mikor nagyon elegem van akkor filmet nezek, es pici babomrol abrandozom, beszelek hozza.
Kitartas mindenkinek aki hasonlo cipoben jar, jutalmunk 1 szep egeszseges baba lesz.
Szerintem nagyon sokat segít, ha elgondolkodsz a B variáción... Baba az intenzív osztályon, mi pedig aggódhatunk, esetleg fogjuk a kezét, és évekig tart mire biztos lehetsz benne hogy semmi baj... Nekem ez lebegett a szemem előtt.
És minden héttel örültem annak hogy máris mennyivel több az esélye a sérülésmentes életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!