Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van osszefugges a...

Szerintetek van osszefugges a keskeny csipo, kis medence es a koraszules kozott?

Figyelt kérdés

Ugy ertem,hogy nagyon keskeny a csipom,szinte nincs is,a medencem kicsi,a baba viszont nagy! Szerintetek ettol lehet koraszulesem,vagy joval nagyobb eselyem a csaszarra?Mondvan,hogy nem lesz eleg hely a babanak!! Ezt hallottam es olyan ilyesztonek hangzik!!! Szerintetek igaz lehet es tenyleg nem tudom vegig kihordani?

31 hetes kismami!

2010. szept. 15. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Minden attól függ, hogy mennyire rugalmasak a csontjaid, mennyire tudsz tágulni. Ezt pedig egy széles csípőjű kismama sem tudhatja előre. Ha ez megnyugtat, tudok olyan anyukát aki keskeny csípője ellenére hüvelyi úton hozta világra mind a 4 babáját és nem is volt nehéz szülése.

Sok boldogságot a kicsihez, könnyű szülést neked és jó egészséget mindkettőtöknek!

2010. szept. 15. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem!Ultra vékony,és keskeny vagyok,és mégis kibírta a 39.hétig,és nagyon könnyű,és gyors szülésem volt.

Neked is ezt kívánom

2010. szept. 15. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat! Ez azert megnyugtato,hogy akkor nekem is van eselyem!!
2010. szept. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!