Hogyan nyugtatjátok a babátokat amikor fáj a hasa s sír?
SZia
Amik nekunk bevaltak:
-hason fektetes
-meleg ruhat tettem a hasara
-meleg meggymagparnara hasaltatni
-hajszaritozni langyos hofokon (azota is imadja a hajszarito hangjat)
-baba masszazs
-angol viz/espumisan/infacol
-alkarra fektettem es osszekulcsoltam a ket kezem.Igy a 2 laba es a 2 keze logott lefele.Nagy terpeszbe alltam es ovatosan ringattam.
-ovatosan utogettem a feneket es a hatat, igy konnyebben pukizott/bufizett
-megfurdettem kellemesen meleg vizben (neki kellemes nem nekem)
-ha puki baj volt akkor meglazmeroztem (egyszer mar annyira kellett pukiznia/kakilnia, hogy lazmerozes kozben pukizott egy nagyot.A laba ugye fel volt huzva es az arcomra es a falra kakilt.Rogton abbamaradt a sirasa.Ugy el kezdtunk nevetni.Fole azert, mert megkonnyebbultunk, hogy mar nem faj a hasa, de a szitu is vicces volt)
Nekunk digitalis hajlekony lazmeronk van.Nagyon vekony a meros fele es hajlekony.
En vaselint hasznaltam hozza.
Felemeltem a labait egyik kezzel, a feneket es a lazmerot is bekentem vaselinnel.Ovantosan kb 1-1.5 centire ovatosan bedugtam a lazmerot.vatosan es lassan ki be huzogattam parszor.Igy ingert erzett a vebelnyilasa es jott is a kaki/puki.
Lanyomnal nagyon kellett figyelni, mert ha nem voltam eleg gyors mindig lekakilta a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!