Lent van a hasam. Igaz mondta is a dokim, hogy kicsi a mehem es lennt is van. Ettol lehet koraszules vagy egyebb gond?
Szia!! énis a 31. hétben vagyok, és nekem sem túl nagy a hasam, és inkább lent van. de nem mondták hogy ez bármit is jelentene...Alkattól függ mekkora a hasad, amíg a baba növekszik,. semmi gond! énis nagyon féltem ettől, h nem nő, merthogy olyan kis picike a hasam nekem is...Hidd el és még most is nyugtalan vagyok, de az ultrahangon minden rendben volt. Azt, hogy korábban szülnél nem hinném...Úgyis ő dönti el hogy mikor akar megszületni, te csak vigyázz rá:):)
Azért örülök h nem voltam ezzel a problémával egyedül..tudom milyen zavaró, hiddel..Ne idegeskedj!
Szia! Szerintem ne stresszelj, a természet megoldja majd a helyzetet. Anyukámnak azt mondta annak idején a nőgyógyász, hogy nem fog tudni gyereket kihordani mert túl keskeny a csípője. Nem mi? A tesóm 3 kg 10 dekával született, olyan 4 óra leforgása alatt. Szóval mondanak az orvosok sokmindent, nem kell mindent elhinni.
A has többféleképpen nőhet, neked vakószínű a gerinced felé, tehát befelé nő a hasad. Engem azért piszkált mindenki, hogy jesszus, mekkora a hasaaaaaam, fel is húztak vele rendesen, mondtam is nekik, pont akkora amekkorának lennie kell, zárójelben meg hogy pukkadjanak meg :-)))))
Pihenj sokat, ne foglalkozz vele, ki mit mond, próbálj a babával beszélgetni,énekelj neki, mert Rád van szüksége :-)
Vigyázz magadra, magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!