Mivel nyugtatjátok magatokat két ultrahang között?
Akkor ne idegeskedj! De tényleg!
Ha minden vizsgálaton minden rendben van, arra gondolj! A babámmal minden rendben, és nemsokára már mozogni fog, akkor jobb lesz, mert tudod, hogy minden oké:-)
Ne félj!:-)
Én is így voltam az elején. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy rendbe kell, h legyen minden (mert ha nem, akkor rajtam is lenne valami jele). Persze a két vizsgálat közötti időt én is nehezen bírtam, de muszáj nem gondolni ilyenekre, mert amitől a legjobban félsz, az be is következik, úgyh csak POZITÍVAN!!!!!! Miért lenne baja? Normális életet élsz, nem ártasz semmivel a babádnak, úgyh ne is gondolkodj ezen!!!!!
Amúgy ha megmozdul már nem lesznek ilyen gondolataid, mert ha minden nap bejelentkezik, akkor megnyugszol, megköszönöd neki és tök jó lesz! És az első mozgásokig már nincs is sok hátra úgyh türelem és nyugi!!!
Üdv.: 29 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!