Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Ugye nem fogják...

S. O. S! Ugye nem fogják ilyen hamar kivenni a babám?! /Folyadékhiány, epekő/

Figyelt kérdés

35 hetes kismama vagyok, a terhességem 14. hetében epekövet diagnosztizáltak nálam. Volt egy nagyon kemény időszak, de sikerült átvészelnem, végül három héttel ezelőtt, mikor átfordult a babám egy jobb pozícióba, megszűntek a görcseim (aminek nagyon, de nagyon örültem!), viszont tegnap reggelre megint rosszul fordult, és a lábával folyamatosan az epetájékom bökdösi.

Tegnap 3 epegörcsöm volt, és sugárban jött ki belőlem minden, éjszaka ugyanez. Már görcs nélkül sem marad meg bennem sem a szilárd táplálék, sem a folyadék. Két korty víz után legalább fél litert hányok - már elnézést a gusztustalankodásért, de tényleg így van.

Lázam nincs, de annyira ki vagyok száradva, hogy szédülök. (Mindenféle innivalót próbáltam már, de semmi eredmény.)

Félek, ha nem javul a helyzet, akkor délután a párom bevisz a kórházba, de rettegek, hogy emiatt esetleg úgy döntenek, inkább jöjjön hamarabb a baba.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2011. okt. 1. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj be, lehet megoldják infúzióval! De ne kockáztasd a babád, és a saját egészséged! Ha előbb kell megszületnie, mert úgy döntenek, már akkor sem lesz gond, az enyém (igaz más gondok voltak) 31 hét 4 napra született, és makk egészséges, boldog, vidám baba! És szerencse nem volt vele semmi gond, csak nőnie kellett az inkubátorban, de szerintem a tied már van olyan súlyban, hogy semmi gond nem lehet!
2011. okt. 2. 00:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia, mi van azóta veletek?
2011. okt. 10. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!