Beteg a kisbabám 21 héten meg kell szakítani, aki tudja mi történik ilyenkor, megköszönném ha leírná, mennyi idő a vajúdás? Nagyon fog fájni?
Szerintem ez nem fogja beárnyékolni azt, hogy az első babád ilyenkor vetted a kezedbe, inkább a nap nehézségét fogja idővel halványítani. Egy elveszített babát így is, úgy is megőrzöl az emlékeidben, ahogy én is az enyémet, bár még fiatalabb volt.
A nátha miatt tényleg ne parázz, azzal kúráld magad, ami jól esik, ha nagyon stresszelsz, akkor inkább próbálj aludni, nekem a Sedatif PC bevált, vagy egy kis Carmol csepp (ez nyugtat is, és a náthán is segít az illóolajok miatt).
Corizáliát szedj a náthára, esküszöm egy csodaszer! homeopátiás, a gyerek egyik reggelre annyira náthás lett hogy egyfolytában folyt ki az orrából a cucc, megrémültem, hogy most 2 hét nátha elé nézünk, elkezdtem neki adni a Corizáliát, 2 szemet kapott még délelőtt, és délutánra egyszerűen teljesen elmúlt a nátha, ha nem velem történik el sem hiszem
Gondolok rád, kitartás!!!!
Hát, ezek nem jó hírek, nagyon sajnálom... Gondolok rátok.
Jól értem, tehát a baba él, de nem fejlődik, és az orvosok szerint nem élné meg a születés normál időpontját sem, nemhogy utána még éljen? És akkor ilyenkor mi van, mi az, ami miatt nem hagyják addig élni, amíg, és ha meghal, meghal? Az veszélyes az anyukának? Bocs, csak szeretném megérteni, hogy mi a helyzet, és nagyon részletekbe nem mentél.
Egyébként ami a születésnapot illeti, sokszor van családokban, hogy születések és halálok egy dátumon vannak. Ki tudja, miért...
Együtt érzek, és kívánom, hogy idővel feldolgozzátok, és a kicsit mint a családotok tagját hordozzátok további életetekben.
Van már neve? Fontos, hogy legyen...
Gondolok rátok.
Eszembe jutott egy fontos: aki ismerősöknek meghalt a kisbabájuk, egyöntetűen azt mondják, hogy rettentő fontos eltemetni! Az segít lezárni, elengedni, elbúcsúzni, meggyászolni. És az is, ha van saját neve. És ha számon tartjátok őt, mint a család tagját. Mert már az.
(Nem könyvben olvastam, a baráti köröm tapasztalata.)
Majd jelentkezz, hogy vagy...
Nagyon Sok erőt kívánok és méggyorsabb szülést,szenvedés nélkülit mint egy egészséges babánál:(((
Hát nem tudom,hogy jobb-e eltemetetti és kijárni hozzá,mint magunkban gyászolni.Nem tudom nem éltem át(szerencsére)ilyet de nehéz lenne eldönteni hogy mi lenne a helyes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!