Beteg a kisbabám 21 héten meg kell szakítani, aki tudja mi történik ilyenkor, megköszönném ha leírná, mennyi idő a vajúdás? Nagyon fog fájni?
A nátha miatt tuti, hogy nem lesz bajod.
Nem mondta az orvosod, hogy meg kell szülnöd, vagy császárral veszik ki?
A császár gondolom tudod milyen. Ebben az esetben a hagyományosnál kisebb vágást ejtenek, kiveszik, amit ki kell, összevarrnak, utána pár nap kórházban fekvés.
Kaphatsz injekciót is, ami olyan erős méhösszehúzódásokat eredményez, amitől megszülöd a babát. Ebben az esetben - legalábbis az én elképzelésem szerint - sokkal könnyebb dolgod lesz, mint egy normál időben zajló szülésnél, hisz a babád kisebb még sokkal, mint egy időben születő. Ha még tágítót is kapsz, még könnyebb.
Sósvízes-injekciózást szerintem itthon nem végeznek. Legalábbis soha nem hallottam róla.
Lelkileg nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni. És szerintem tanácsot sem érdemes adni, mert minden embernek más játszódik le ilyenkor az agyában, lelkében. Van, aki piszok egyszerűen fog fel egy csecsemőgyilkosságot is, van, aki már attól kiborul, ha egy legyet lecsapnak az orra előtt.
Szerintem is járj utána, másik orvos, több vizsgálat, tévedhetnek is!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a Te életed nincs veszélyben, ha tovább veled van a baba, akkor nincs miért kapkodni.
Ha kétségeid vannak, ne ugorj bele, mert a kétségek UTÁNA IS ott lennének...
Jaj, de nehéz. Igazán együtt érzek.
Minden jót!
Így, hogy írtad, mi a baj, én is megkérdeznék még egy-két orvost. Ugyanis amikor az első terhességemkor magas vérnyomás miatt be kellett feküdnöm a SOTE I-re, akkor bent feküdt egy anyuka, neki is volt már egy egészséges kislánya otthon, a második babánál minden rendben volt, csak félidőben kiderült, hogy a haskörfogata nagyobb volt a normálisnál, úgy, mint nálatok. Azt az anyukát és a babát folyamatosan megfigyelték, aztán amikor a babát elég érettnek látták, akkor megcsászározták, a babát rögtön megműtötték. A természetes szülés a nagyobb pocika miatt egyébként se működött volna. Úgy tudom, hogy meg is gyógyult a kislány, utána még egy ideig tartottuk a kapcsolatot.
Minden képen nehéz döntés, de talán érdemes más orvosokat is megkérdezni...
Nagyon szorítok!
Megint én vagyok, sokadszor. Úgy látom, sokan gondolunk rád sokat most is, holnap is. Kérlek, írd majd meg itt, hogy mi van veletek!
Szurkolunk, minden jót, erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!