Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október végére kiírt kismamik,...

Október végére kiírt kismamik, hogy vagytok? Mi 24-re várjuk

Figyelt kérdés

Érzitek, hogy közel az idő? Izgultok? Elkészültettek a baba fogadására? Csomag, minden kész van?

Köszönöm előre is a válaszokat

Könnyű szülést kívánok

2011. szept. 30. 11:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát reggel 9 körül eltávozott a nyákdugóm azóta érzek néha mensis görcsöt, a derekam majd leszakad, meg olyan fura a közérzetem.

mindenképp megírom az eseményeket, köszönjük a biztatást.

2011. okt. 22. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
:) akkor te már nemsokára mehetsz :)))de jo neked én is szoktam görcsölgetni de nem vészes...
2011. okt. 23. 09:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Okt 24-én hajnal 2-től megindultak a fájások, 2-5-3-5-3 percesek, fél négykor irány a kórház, 4-kor már nst-n bő 2 ujjnyira tágulva, a szülésznő biztatott h reggelre meglesz :) az időt nem is figyeltem csak magunkra tudtam figyelni, apa mindvégig bent volt ami nagy biztonságot megnyugvást adott.reggel 7 előtt jött a doki burkot repesztett és onnantól már pik pakk ment minden 7:32-kor megszületett Kisfiam Balázs 3500gr és 56 cm.

Nagyon szép élmény volt, a legszebb dolog az életemben :D bármikor megcsinálnám ismét.

Holnap 3 hetesek leszünk :D

Mindenkinek jó babázást és könnyű szülést!

2011. nov. 13. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
szia mi is megvagyunk november 1-én 3010g 47cm 4 ora alatt szültem meg szoval szerencsére hamarabb jött :) és gyors is volt.Gratulàlok neked :)
2011. nov. 15. 06:46
 15/15 anonim ***** válasza:
azt elfelejtettem a novemer 5 ös voltam
2011. nov. 15. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!