Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október végére kiírt kismamik,...

Október végére kiírt kismamik, hogy vagytok? Mi 24-re várjuk

Figyelt kérdés

Érzitek, hogy közel az idő? Izgultok? Elkészültettek a baba fogadására? Csomag, minden kész van?

Köszönöm előre is a válaszokat

Könnyű szülést kívánok

2011. szept. 30. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Október 26-ra vagyok kiírva a 2. fiammal, már minden készen várja a babát és a csomagom is összerakva...

A derekam majd les szakad, mert egész nap a 2 éves fiam után futkosok, sokat görcsölök, de most már nemsokára vége...

Még nem tudom milyen szülésem lesz, mert nem fordult be a baba, medencevégű fekvése van, lehet, hogy császár lesz...

2011. szept. 30. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem pont akkor van a szülinapom :) én november 5 re vagyok kiirva nekem màr hetek ota kész a csomag és màr izgulok nagyon de még van pàr dolog amit meg kell csinàlni a babaszobàba de azok màr csak aprosàgok.... és te???
2011. szept. 30. 11:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Én nekem is a csomagom készen van, a szobába még van pár dolog amit csinálni kell, nagyon nagyon izgulok. :) első babánk így átjár az izgalom rendesen az ismeretlentől, de erősek kemények vagyunk ügyes babámmal megbeszéltem hogy minden rendben lesz a szülésnél. :) Még nagyon izgága egész nap mocorog, voltak már jóslóim 2szer igazi mensis derékfájós görcs. huh és még milyen lesz.....
2011. szept. 30. 12:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi október 30-ra vagyunk kiírva.

Ma nagyon fájdogál a derekam és az alhasam.:(

Nem szeretnék még szülni menni.Apa dolgozik,a 2,5 éves kisfiam pedig elég nyűgös ma...

A csomagom kész,már csak apróságokat kell beletennem.A gyerekszoba megvan,a hazahozós holmi kész,a tesó már nagyon várja.Én nem szeretnék még menni,még van csaknem 5 hét,császáros leszek egy rendellenesség miatt,ráadásul altatásos.(az első is az volt.)Az anestessel 2 hét mulvára van időpontom.Szeretném addig kihúzni...

Remélem azért még ti is egyben maradtok egy darabig.

2011. szept. 30. 12:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 22.-ére vagyok kiírva a 2. babámmal, aki kislány.

A fiam már 3 éves, nagy óvodás.:)

Mi a hétvégén esünk neki mindennek, érzem, hogy le vagyunk maradva.:)

Szerdán voltam dokinál, 3 kilósára tippelte a gép a csajomat,kíváncsi leszek.

Nagyon várjuk már Őt, nyűgös is vagyok a nagy pocaktól, görcsöl a lábam és rettentően tele vagyok gyerekkel.

Szeretnék természetes úton szülni a császárom után, eddig minden jól alakul.

Sok boldogságot!:)

2011. szept. 30. 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi 23-ra várjuk a bébit, lehet forradalmár lesz belőle :) Semmi problémám nincs, nagyon ritkán görcsölök. Azon kívül, hogy hamarabb elfáradok, mint szokásom, tényleg semmi. Nagyon mozog még, nagyokat is szokott fordulni, olyankor keresztbe áll a szemem, mert elég kellemetlen érzés, és teljesen eldeformálódik a hasam, igazi Alien, mintha ki akarna szakadni onnan. Még nem fordult be :( A kórházi cucc a szekrényem egyik polcán van bekészítve, de még nincs összepakolva, csak egy polcra összegyűjtöttem mik kellenek majd.
2011. szept. 30. 12:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Én okt. 26-ra vagyok kiírva az ötödik gyermekünkkel, aki

kislány lesz. Annyi bajom van csak, hogy megfáztam (vagy elkaptam a gyerkőcöktől valami nyavalyát) meg hogy nagyon fáradékony vagyok, egész nap tudnék aludni... Amúgy minden rendben! Sokat keményedek, a méhszájam már múlt héten 2222 volt, de ez nálam normális. Ja, és nagyon izgulok, ha a szülésre gondolok... :-)

Kitartást mindenkinek és könnyű szülést!

2011. szept. 30. 18:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Okt. második hetében lesz időzített császárom, mert faros a baba! Nagyon várom már, egyrészt mert már szeretném a kezemben tartani, másrészt meg azért, mert édes ugyan, de már teher! Nem bírok aludni, keményedek, görcsölgetek, 10 percnél tovább nem bírok állni! A kórházi csomag már egy hete össze van rakva, egy-két dolog hiányzik, a kicsinek is minden meg van véve, ami nincs, az ráér a születése után is! Sok sikert mindenkinek erre a néhány hétre,na és persze könnyű szülést! 36 hetes km
2011. okt. 1. 07:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, mi újság van veletek? mi nekünk hétfőn kell befeküdni ha addig nem történik semmi. már izgulunk nagyon :D Nagyon könnyű szülést kívánok mindenkinek!!!
2011. okt. 22. 08:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia én a november 5-ös vagyok de nàlam semmi jele...de én még rä is érek...remélem neked idöbe meg lesz a baba könnyü szülést!!! és majd irj ha meglett a babo...
2011. okt. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!