Október végére kiírt kismamik, hogy vagytok? Mi 24-re várjuk
Érzitek, hogy közel az idő? Izgultok? Elkészültettek a baba fogadására? Csomag, minden kész van?
Köszönöm előre is a válaszokat
Könnyű szülést kívánok
Október 26-ra vagyok kiírva a 2. fiammal, már minden készen várja a babát és a csomagom is összerakva...
A derekam majd les szakad, mert egész nap a 2 éves fiam után futkosok, sokat görcsölök, de most már nemsokára vége...
Még nem tudom milyen szülésem lesz, mert nem fordult be a baba, medencevégű fekvése van, lehet, hogy császár lesz...
Mi október 30-ra vagyunk kiírva.
Ma nagyon fájdogál a derekam és az alhasam.:(
Nem szeretnék még szülni menni.Apa dolgozik,a 2,5 éves kisfiam pedig elég nyűgös ma...
A csomagom kész,már csak apróságokat kell beletennem.A gyerekszoba megvan,a hazahozós holmi kész,a tesó már nagyon várja.Én nem szeretnék még menni,még van csaknem 5 hét,császáros leszek egy rendellenesség miatt,ráadásul altatásos.(az első is az volt.)Az anestessel 2 hét mulvára van időpontom.Szeretném addig kihúzni...
Remélem azért még ti is egyben maradtok egy darabig.
Én 22.-ére vagyok kiírva a 2. babámmal, aki kislány.
A fiam már 3 éves, nagy óvodás.:)
Mi a hétvégén esünk neki mindennek, érzem, hogy le vagyunk maradva.:)
Szerdán voltam dokinál, 3 kilósára tippelte a gép a csajomat,kíváncsi leszek.
Nagyon várjuk már Őt, nyűgös is vagyok a nagy pocaktól, görcsöl a lábam és rettentően tele vagyok gyerekkel.
Szeretnék természetes úton szülni a császárom után, eddig minden jól alakul.
Sok boldogságot!:)
Én okt. 26-ra vagyok kiírva az ötödik gyermekünkkel, aki
kislány lesz. Annyi bajom van csak, hogy megfáztam (vagy elkaptam a gyerkőcöktől valami nyavalyát) meg hogy nagyon fáradékony vagyok, egész nap tudnék aludni... Amúgy minden rendben! Sokat keményedek, a méhszájam már múlt héten 2222 volt, de ez nálam normális. Ja, és nagyon izgulok, ha a szülésre gondolok... :-)
Kitartást mindenkinek és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!