Cukorterheléses vizsgálat előtti napon kell valamire figyelni az étkezésnél?
Ha újra megyek egyszer, én késő este eszek valamit.
Majdnem elájultam mire sorra kerültem, pedig nem volt több fél óránál. Jó alacsony is lett a cukrom, még a terheléses is.
Persze ha később reggelizek a szokásosnál, már szédelgek, ez biztos egyéni dolog.
Mikor én mentem a múlt héten a doki csak annyit mondott, hogy előző nap kerüljem az édességet, reggelre éhgyomorra kellett menni, vihettem magammal citromlevet ami ihatóvá teszi a cukros vizet,
Boldog babavárást,
25 hetes kismama:)
Szia!Csak azt fogyaszd,amit amúgy is szoktál,mert akkor megtudod,milyen a terhelésed,ami abból jó,hogy ha magasabb érték lesz,akkor nem árt diétázni.Igy nem lesz baja a babának és neked se!Egyébként is érdemes diétázni,mert sokan teleeszik magukat mindenfélével,ami felesleges kalóriákat tartalmaz,utánna meg megy a panaszkodás,hogy nem tudnak lefogyni!
Jó egészséget kivánok nektek!
A válasz sok mindenkinek nem fog tetszeni,jöhet a lepontozás!
SziasztoK!
Köszi a segítséget. Én is úgy gondoltam, hogy nem csinálok semmi extrát, aztán bízzunk a legjobban. A kilókkal nincs gond egyelőre, 3 kg-nál tartok, talán az még nem sok.
Miért kellene lepontozni? én egyet értek a véleményeddel, bár szerintem alkatfüggő is hogy ki mennyit hízik.
boldog babavárást
Szia!Nagyon jól döntöttél!A 3 kg nem sok és tényleg alkatfüggő a dolog,én csak azokkal nem értek egyet,akik 20,30 kg-ot is hiznak,ami nem tesz jót se a babának,se a mamának.
Majd ird meg a vizsgálat eredményét,kiváncsi vagyok rá!És szoritok,hogy jó legyen!
Szia!
NA a vizsgálat megvolt. Nem volt semmi gond, nem volt olyan rossz mint itt olvasni. A legnagyobb bajom az volt, hogy éhes lett a végére már nagyon:) Eredmény holnap.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!