Megírnátok a férjemnek hogy egy veszélyeztett kismamának mit nem szabad az elején csinálni? Fölvilágosítanátok?
Szia! Én a 14. héten vérzéssel kerültem kórházba, bár előtte minden rendben volt, éltem is a megszokott életemet. Akkor mindketten nagyon-nagyon megijedtünk, hogy elveszítjük a kisfiunk. Miután hazaengedtek a kórházból, egy hónapig nekem is csak mosdóba volt szabad felkelnem, semmi több. A férjem mindenben igyekezett segíteni, hozott menzáról ebédet, bevásárolt, takarított, sietett haza munkából (kétféle munkája is van pedig). Aztán szerencsére rendbejöttem, már csinálhattam mindent, de egy csomó dolog van, amit azóta sem enged nekem megcsinálni, nehogy ismét baj legyen. Felelős leendő apuka. Jó lenne, ha a te férjed is végiggondolná, fontos-e számára a felesége és gyermeke egészsége.
Üdv: 35+4 hetes kismama
Dolgozik és fáradt??? Ohhh...hát most erre jól felhúztam magam. Bocsi! Amikor még dolgoztam, mellette is én csináltam meg mindent. én főztem és takarítottam, stb. itthon. A férjem alig csinált valamit, pedig lazább melója van!!! Nem szeretek könyörögni, inkább megcsináltam magam. És a nők többsége így van! És a férfiak fáradtak? Hát most k.rvára sajnálom őket. Plusz azt se felejtsük el, hogy később meg itt lesz a gyerek/gyerekek és ha vissza kell menni majd melózni, akkor is ez lesz a helyzet. Akkor meló, itthoni munka, gyereknevelés azzal szemben amit a férfi csinál (meló). Szegények! :S
Én most is megcsinálok mindent,a mit tudok, de azért odafigyel rám és ami tényleg megerőltető lenne, azt nem engedi!
Igenis fel kellene egy felnőtt embernek fognia, hogy a terhesség bár nem betegség, de egy más állapot. A veszélyeztetett kismamát meg aztán pláne óvni kell! Egyszer-egyszer elmosogatni, vagy megfőzni nem nagy dolog, de van akinek ezt sem szabad!
A kedves apuka erőltesse meg magát! Legalább megtudja, milyen nőnek lenni és mindent megcsinálni és kinyalni a másik valagát!
Szia!Ne idegesitsd fel magad!A házimunka megvár.Érdekesek egyes himnemű lények!A gyerek kell,hogy büszkén mutogathassák,de a részüket az otthoni munkából már nem akarják kivenni.Mi lesz veled,ha megszületik a baba?Abból is ki kellene venni a részét!Néha átvállalni valamit!Állj a sarkadra!
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!