Veszélyeztett kismamaként be fogom tudni fejezni ezt a félévemet az egyetemen? Tapasztalat?
nálam is ez volt. én azonnal halasztást kértem. megadták,nem volt gond a suliban.
a baba fontosabb. attól még szinten tarthatod a tudásod,és majd jövőre levizsgázol.
én így csináltam és nem bántam meg. főleg h ahogy halad az idő egyre jobban a gyerekre fogsz fókuszálni.
jó egészséget!!!
Jogos a félelmed. Nekem sok kismama csoporttársam van/volt (szülésznői szak, levelező. vajon van összefüggés?:))
Alig volt olyan akinek ne a vizsgaidőszak legelején indult volna be a szülés. Szerencsére senkinek nem lett semmi baja, de egyik baba sem jött időben...
Szerintem nem éri meg kockáztatni.
Velem Manó kiszúrt.
Jan elejére voltam kiírva, minden vizsgám jan végére vettem fel:) hogy macerásan, de be tudok menni vizsgázni.
Na mikor szültem?:D Az első vizsgám előtti napon, mielőtt a kórházba indultunk még le tudtam adni a vizsgákat.
Köv félévben meglesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!