Megírnátok a férjemnek hogy egy veszélyeztett kismamának mit nem szabad az elején csinálni? Fölvilágosítanátok?
Én röviden összefoglalnám: egy veszélyeztetett kismamának gyakorlatilag semmit nem szabad csinálnia, csak pihenni! Biciklizni, takarítani, emelgetni stb. Ez egyértelmű! Sajnálom, ha a férjednek ezt külön meg kell magyarázni...
Ja, és idegeskedni sem szabadna.
hát kérlek szépen, a veszélyeztetett kismamáknak szinte csak feküdniük szabad, nemhogy fürdőszobát takarítani.
Gugolni, hajolni, emelni főképp nem szabad.
Én majdnem elvetéltem 5 hónaposan, mert nem hallgattam a dokimra, és megindult a szülés. 1 hétig voltam kórházban, 3 napig fel sem kelhettem, és infúziót kaptam.
Inkább legyen nálatok egy halom szemét, minthogy elveszítsétek a babátokat!
Addig takaríthatna a férj!! Milyen jó ötlet ugye? :)
Neki is annyi megfogni a seprűt, mint neked.
Biciglizni? ha ezt meghallaná a doki!!!!!!! asszem lenne egy jópár kellemetlen percetek!!!!!
Az orvosodtol es a vedonotol kerjel egy listat, hogy mit nem szabad megcsinalnod!
Amugy fekudnod kell, ennyi!
Van itt veszelyeztetett kismamarol kerdes mar, keresd meg es mutasd meg a ferjednek.
Hihetetlen, onzo ffi-ak!
még annyi, hogy ha a figyelmeztetések ellenére is meg "kell" csinálnod ezeket a dolgokat, akkor nagyobb a kockázata, hogy befektetnek, és haza sem engednek, csak már babával.
A doki is látja ott lent :), ha nem fogadsz szót!
KEdves Apuka!
a doki nem véletlen mondja, hogy veszélyeztetett. Tudod mit jelent ez? hogy a gyermeketek élete veszélyben van!
hát ha te ezt kockáztatni szeretnéd azért, hogy ragyogjon a csempe a fürdőben, hát lelked rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!