Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megírnátok a férjemnek hogy...

Megírnátok a férjemnek hogy egy veszélyeztett kismamának mit nem szabad az elején csinálni? Fölvilágosítanátok?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenekre hogy biciklizés,fürdőszoba takarítás stb.Azt mondja hogy ráfogok mindent a terhességemre.Pedig ez nem így van csakk ő gondolja így.Előre is köszönöm hogy válaszoltok.
2009. ápr. 26. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én röviden összefoglalnám: egy veszélyeztetett kismamának gyakorlatilag semmit nem szabad csinálnia, csak pihenni! Biciklizni, takarítani, emelgetni stb. Ez egyértelmű! Sajnálom, ha a férjednek ezt külön meg kell magyarázni...

Ja, és idegeskedni sem szabadna.

2009. ápr. 26. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes ferjed van! En nem voltam veszelyeztett terhes, megis ugy ovott mindenttol, mintha porcelanbol lennek. Legszivesebben meg a valltaskamat is cipelte volna, csak nehogy bajunk essen:-))))
2009. ápr. 26. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

hát kérlek szépen, a veszélyeztetett kismamáknak szinte csak feküdniük szabad, nemhogy fürdőszobát takarítani.

Gugolni, hajolni, emelni főképp nem szabad.

Én majdnem elvetéltem 5 hónaposan, mert nem hallgattam a dokimra, és megindult a szülés. 1 hétig voltam kórházban, 3 napig fel sem kelhettem, és infúziót kaptam.

Inkább legyen nálatok egy halom szemét, minthogy elveszítsétek a babátokat!

Addig takaríthatna a férj!! Milyen jó ötlet ugye? :)

Neki is annyi megfogni a seprűt, mint neked.

Biciglizni? ha ezt meghallaná a doki!!!!!!! asszem lenne egy jópár kellemetlen percetek!!!!!

2009. ápr. 26. 22:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosodtol es a vedonotol kerjel egy listat, hogy mit nem szabad megcsinalnod!

Amugy fekudnod kell, ennyi!

Van itt veszelyeztetett kismamarol kerdes mar, keresd meg es mutasd meg a ferjednek.

Hihetetlen, onzo ffi-ak!

2009. ápr. 26. 22:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én barnázgatás miatt gyógyszert szedtem a8. héttől a 12. hétig (pont addig tartott ki a gyógyszer)és a dokim szigorúan eltiltott mindentől a pisilésen(bocsi nem miattad a férjed miatt írtam így) kívül szinte semmi másért nem kelhettem fel. De a férjed venné a fáradtságot és rákeresne a neten, hogy 'veszélyeztetett terhesség' akkor szinte mindent megtalálna. Bocsi a hangvételért nem neked szántam veled mélységesen együtt érzek de gondoltam neki nem árthat hiszen nem ő a veszélyeztetett. Te pedig nagyon vigyázz magadra és ne aggódj. Jó egészséget nektek.
2009. ápr. 26. 22:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

még annyi, hogy ha a figyelmeztetések ellenére is meg "kell" csinálnod ezeket a dolgokat, akkor nagyobb a kockázata, hogy befektetnek, és haza sem engednek, csak már babával.

A doki is látja ott lent :), ha nem fogadsz szót!

2009. ápr. 26. 22:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Remelem nem akarja a ferjed hogy te 9 honapig a korhazban fekudjel, mert nem vigyaztal magadra!
2009. ápr. 26. 22:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon idegesít vonulj be a kórházba apa meg maradhat otthon egyedül azt csá'
2009. ápr. 26. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

KEdves Apuka!

a doki nem véletlen mondja, hogy veszélyeztetett. Tudod mit jelent ez? hogy a gyermeketek élete veszélyben van!

hát ha te ezt kockáztatni szeretnéd azért, hogy ragyogjon a csempe a fürdőben, hát lelked rajta!

2009. ápr. 26. 22:35
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok!!!Idehívtam és előtte olvastam föl amit írtatok!!!Lehet hogy elgondolkozott lehet hogy nem!Annyi volt a reagálása hogy egy kis házi munkát(kajacsinálás,mosogatás)kibírom.Ő dolgozik és hát fáradt.Remélem hogy másképp fog hozzánk állni előbb-utóbb.Megkérdeztem tőle hogyha neadja az isten és elmenne a baba akkor mit tenne?Azt mondta lelki furdija lenne.De akkor már késő lenne!Mégegyszer köszönöm hogy írtatok!
2009. ápr. 26. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!