Teljesen nem értem. Hogy is van ez?
Tulképp teljesen mindegy milyen hétnek felel meg, én sose aggódtam emiatt.Azok standard méretek, egy nagy átlagot vesznek. Hát , a babák meg "csúszkálnak" méretügyileg ebben az átlagban.
Az a lényeg, hogy fejlődjön és egészséges legyen!!
Elmondom neked, hogy ahány uh, annyi méret. Ott kb.-i méretek vannak, főleg az elején.
Én a 10-16 hét között vagy 20 féle variációt kaptam, hogy hány hetes terhes vagyok. Végül az utolsó menszi szerint írták a szülés várható napját.
Végül sürgősségi császárral szültem, de ha a lányomon múlott volna, szerintem még mindig bent lenne.
11 hetes kislány anyukája
Nem tudom, de nekem volt amikor 1-2 héttel nagyobbnak mondták a korát, mint ami valójában volt ill. utána lévő alkalmakkor néha stimmelt a kor és a méret. Próbálj maszek szonográfushoz menni.
Ők nem dokik, viszont profin értenek pl. az ultrahangon látottakhoz.
Ha nagyobb lesz, akkor még nehezebben fogják megállapítani a méretét, mert legtöbbször vacakok a rendelői,kórházi gépek. Nekem egy kb.51 cm-es dagi gyereket jósoltak az uccsó uh-on és egy 57 cm-es 3850 grammos gyerkőcöm lett, akinek semmi popója nem volt:-)
Bocsi, de nekem elég volt megszülnöm a 3900 g-os gyerkőcömet. Nagy súly az, hidd el, ha az "átlag" 3200-3700 között van!
Amúgy pedig a szonográfus nem orvos (jól írod), és ezért az orvosok nem is veszik nagy alapként a 3/4 d-s uh-t. (Csak így megjegyzem halkan.) De ettől függetlenül 1-2 hetes eltéréseket nem kell komolyan venni. Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!