Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem teljesen értem. Most...

Nem teljesen értem. Most akkor hány hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Amikor azt mondom, hogy 11.hétben vagyok, akkor még nem 11 hetes vagyok, ugye? Különböző kalkulátorok más-más eredményt dobnak ki.

Elvileg a 10.hétben 27mm volt a babám. Akkor stimmel szerintetek?

Semmi rosszullétem nem volt soha és még semmi nem látszik a pocakomon...

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 6. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. szerintem igen. nekem a 8-9 dik hétben volt a babám 21 mm es:) szerintem te 10-11 körül lehetsz:) jó babavárást:)
2010. máj. 6. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem :) ha a 11.hétben vagy akkor már épp a 12. hét felé tartasz, tehát jövőhéten a 12. hétben leszel, érted... :D:D ezek a kalkulátorok nekem is mindig mást mutattak :S szerintem nem érdemes hallgatni rájuk, amit mond az ultrahangos doki az a valódi heted száma, a mensi szerinti megint egy másik hetet adhat, mint pl nálam, én UH szerint 2 héttel kisebb vagyok mint a mensi szerinti, mert mensi szerint 19 hetes vagyok, UH szerint csak 17 hetes :)
2010. máj. 6. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez vicces, tényleg mindenhol máshogy van..

De ha elvileg 10 4/7 terhes vagyok, akkor a 11.hétben vagyok, nem?

És 3 nap múlva leszek 11 hetes, 4 nap múlva pedig a 12. hét elején, vagy hogy?:D

2010. máj. 6. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan ahogy írtad :):) 4 nap múlva leszel a 12. hét elején :):)
2010. máj. 6. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd az utolsó menstruációd napját! Amilyen napon utoljára jött meg azon a napon lesz a fordulópont. Nekem szerdai napon jöt meg utoljára(február 3)(február 10-én voltam 1 hetes, 17-én megfogant a baba, akkor 2 hetes) , így tegnap lettem 13 hetes! Ma 13 hetes és 1 napos kismama vagyok! Jövő héten szerdán leszek 14 hetes!

Boldog babavárást Neked!

2010. máj. 6. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
18:52-es vagyok és lemaradt: az orvos és védőnő is így számolta nekem!
2010. máj. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!