Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudtok arrol hogy terhessé...

Mit tudtok arrol hogy terhesség alatt nem szabad citrus feleket enni? En egy ideje a narancsot kívanom nagyon es meg is ettem vagy 1,5 kg 2 het alatt. Most meg azt hallottam hogy nem tesz jot a babának. 27. hetes ksm

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Majd a hozzátáplálásnál kell odafigyelni, hogy csak 7 hónapos kortól, és fokozatosan lehet citrusféléket.
2011. szept. 25. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó írja jól! A hozzátáplálásnál kell majd rá figyelni!
2011. szept. 25. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a korábbi válaszokat ezért lehet, hogy korábbit ismétlek.

Nem a terhesség alatt nem szabad, hanem a szoptatásnál kell odafigyelni, ,mert hasfájást okozhat a babánál. Nem biztos, hogy fog, de előfordulhat ugyanúgy, mint a k betűsöknél mivel ezek meg savasok.

Továbbá a sasvasság miatt a hozzátáplálásnál is én csak 9-10 hónap körül adtam, hogy nem kezdje ki a gyomrát.

2011. szept. 25. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Várandósság nélkül is oda kell figyelni a nagy savtartalmú dolgokra. A gyomrod miatt. De mivel terhesség alatt "kettő helyett kell enned", semmi gáz. Én mindig azt vallottam, hogy amit terhesen kíván az ember, azt a baba is kívánja, és miért ne kapja meg? Persze normális kereteken belül.

Én literszámra iszom a tonikot a terhességem eleje óta, pedig a kinintartalmával ijesztgetnek mindenkit, hogy beindíthatja a szülést. Hát, 36 hetes, egészséges kisfiú van odabent, és nekem sincs semmi bajom. És ez csak egy példa volt a sok közül.

2011. szept. 26. 07:34
 15/16 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok h megnyugtattatok.azelott a narancs nem tartozott a kedvenceim koze de most ugy kivanom.koszi szepen...
2011. szept. 26. 13:20
 16/16 "Lili" válasza:
Régi a kérdés, de ha valakit még most is érdekel: a citrus féléket a rengeteg növényvődőszer, génmódosítások (pl. hogy mind a 10 tonna narancs egyforma méretű legyen)és egyéb vegyszer miatt nem jó túlzásba vinni. Egy pár centis babának, akinek amúgy is most fejlődik az agya, mája, stb, ezekre az anyagokra semmiképp sincs szüksége. Lehet, hogy egészséges, amikor megszületik, de később meg senki nem érti, miért lett májbeteg 30 évesen, amikor sosem ivott, stb...
2012. dec. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!