Mit tudtok arrol hogy terhesség alatt nem szabad citrus feleket enni? En egy ideje a narancsot kívanom nagyon es meg is ettem vagy 1,5 kg 2 het alatt. Most meg azt hallottam hogy nem tesz jot a babának. 27. hetes ksm
Nem olvastam a korábbi válaszokat ezért lehet, hogy korábbit ismétlek.
Nem a terhesség alatt nem szabad, hanem a szoptatásnál kell odafigyelni, ,mert hasfájást okozhat a babánál. Nem biztos, hogy fog, de előfordulhat ugyanúgy, mint a k betűsöknél mivel ezek meg savasok.
Továbbá a sasvasság miatt a hozzátáplálásnál is én csak 9-10 hónap körül adtam, hogy nem kezdje ki a gyomrát.
Várandósság nélkül is oda kell figyelni a nagy savtartalmú dolgokra. A gyomrod miatt. De mivel terhesség alatt "kettő helyett kell enned", semmi gáz. Én mindig azt vallottam, hogy amit terhesen kíván az ember, azt a baba is kívánja, és miért ne kapja meg? Persze normális kereteken belül.
Én literszámra iszom a tonikot a terhességem eleje óta, pedig a kinintartalmával ijesztgetnek mindenkit, hogy beindíthatja a szülést. Hát, 36 hetes, egészséges kisfiú van odabent, és nekem sincs semmi bajom. És ez csak egy példa volt a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!