Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség után Depo Provera...

Terhesség után Depo Provera használata. Eddig mindenhol rosszat hallottam róla. Írnátok pozitívumot is?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 06:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem javasolta a dokim, megbízom benne. 6 hós a gyermekem, már két szurit kaptam (6 hetes kontrollon az elsőt). Nekem semmilyen rossz tünetem nincs tőle, azt viszont senki nem tudhatja, hogy 10-20 év múlva mit okozhat. De ez áll a tablettás fogamzásgátlóra és minden más gyógyszerre is. Én azért választottam ezt, mert mint mondtam az orvosom ajánlotta, nála többen is alkalmazzák ezt a szert, illetve hajlamos vagyok elfelejteni a tabik beszedését, és akkor ugye már nem hatásos a védelem. Egyelőre nem akarok még babát, viszont szoptatok, ezt lehet szoptatás mellett is beadatni. Lehet hogy majd váltok, de spirált egyáltalán nem tetetnék fel, meglátom majd hogy alakul.

Viszont nagyon kényelmes, nincs menzeszed sem, és nincs elfelejtett tabletta. Ja és jóval olcsóbb is, 1500 Ft/3 hó.

2010. szept. 18. 11:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Hasonló okok miatt döntöttem én is a szuri mellett.Remélem jól.
2010. szept. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!