Úgy hallottam, hogy a málnalevél tea megkönnyíti a szülést, egy kismamáknak szóló könyvben olvastam! A terhesség utolsó 3hónapjában kell meginni naponta egy csészényit. Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 10:44
1/8 anonim válasza:
Én ugy tudom csak a 36.héttől szabad inni.Megkönnyiti a tágulást
2/8 anonim válasza:
Én is a 36. héttől tudom!!!
Én ittam, lassan tágultam, oxitocint kaptam, az segített, de könnyű szülés volt!
3/8 anonim válasza:
36 héttől ittam + homeos bogyók.
Nagyon könnyű szülésem volt. nem kellett semmi adni az orvosoknak. és egy varratom volt.
Első baba.
Szerintem ha iszod ártani nem fogsz vele. vagy segít vagy nem!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A 26. hétben vagyok akkor még nem kezdem el inni, mert attól félek nehogy hamarabb beindítsa a szülést.
2010. máj. 13. 11:48
5/8 anonim válasza:
Szia! 36. héttől lehet inni, én ittam is mint a kisangyal. A vége az lett hogy 15 és fél órát vajúdtam mert nem tágultam. SZóval nem tudom mi értelme volt, max a folyadékbevitelemen segített.
6/8 anonim válasza:
Szintén a 36. héttől ittam, naponta kétszer.
Nekem semmit sem ért, nagyon nehéz szülésem volt, 26 órát vajúdtam, császár lett a vége.
7/8 anonim válasza:
Én is csak az utsó hónapban ittam. Nem tudom, hogy attól-e, de 5 óra alatt meglett a babám (első gyerek).
8/8 anonim válasza:
A 36. héttől iszom, napi két fél literes bögrével (egy-egy evőkanálnyi cuccot teszek a vízbe). Én is úgy vagyok vele, hogy ha esetleg segíteni nem is fog, ártani nem árt, és 1 liter folyadékot legalább tutira megiszom. :) Meg én szeretem az ízét is, gyerekkoromban sok ilyen házi teát ittunk, nagymamám jóvoltából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!