Ez butaság! Gondolom terhességed alatt nem híztál el. Ezért is kisebb a hasad. Én már láttam nagy darab és nagy hasú kismamát, akinek a 2.5 kg-ot alig nem érte el a gyermeke.
2011. szept. 23. 19:01
nekem is kicsi hasam volt, és a babám: 53cm, és 3.2kg-val született.
én úgy tudom,hogy csak másképp fekszik,azért kisebb a hasunk
2011. szept. 23. 19:04
3/16 A kérdező kommentje:
de...sajnos 18 kilot :(( es nagyon szegyellem, pedig nem zabaltam ossze vissza.. Most is inkabb salikat, mast nem nagyon merek. koszi a valaszt :)
4/16 A kérdező kommentje:
azt en is hallottam, hogy bele van bujva a medencebe :) akkor ezek szerint ez igaz is. A feneket sokszor nyomja ki, azt is olyan picinek erzem...bar lehet csak bebeszelem, a sok okos miatt. :(
Ne aggódj ezen! Különben is ha a baba le lenne maradva a fejlődésben, akkor már az ultrahang kimutatta volna!
Felesleges ezen görcsölni!
2011. szept. 23. 19:13
Nekem hatalmas hasam volt 3160g-os babával. Sógornőmnek sokkal kisebb hasa volt 3760g-os babával. Igaz, én 20kg-t híztam, Ő "csak" 14-et de szerintem nem is a hízáson múlik a has mérete. Jó feszesek még a szalagjaid, nem nyúlnak könnyen meg a fekvés is számít bár a sógornőmnek haránt miatt császár lett szóval talán még ez sem számít. Adottság kérdése lehet inkább.
2011. szept. 23. 19:13
2.vagyok
én 13kg-t híztam. vizesedtem+baba+méhlepény+vér...stb
18kg nem is sok,sztem
a súlyod legyen a legnagyobb problémád :)
boldog babavárást+könnyű szülést!
2011. szept. 23. 19:16
8/16 A kérdező kommentje:
koszonom, mar nem sok van hatra :S aztan kivancsi leszek mekkora is lesz :) de majd idekint is raer megnoni :)
Én is épp emiatt vagyok teljesen beparázva... 34 hetesen a pocim körfogata 97 centi (az is csak akkor, ha jól teleeszem előtte magam), ráadásul én egyéb egészségügyi okok miatt csak 4 kilót híztam... 32 hetesen a baba súlyát 1780 grammra becsülték, és ráadásul a 38. héten császároznak (szintén eü. okok miatt). Esküszöm, összeteszem a két kezem, ha a pici súlya eléri majd a 2700 grammot.
2011. szept. 23. 19:43
4.válaszoló vagyok.
Utolsó válaszolónak szeretném mondani, hogy ezek a becslések sem érnek egy fabatkát sem. Mint írtam 3160-al született a kislányom és a szülés előtt 6 órával (vajúdás közben) 2700g körül saccolták uh-n a babát. :O Pedig már 41hetes volt. Aranyos volt az uh-s néni, azt mondta rá, hogy "kis csöppség". :) De végül nem lett olyan kicsi! A dokim is meglepődött mert Ő is kisebbnek gondolta a saját uh-s mérései alapján. Mindig kisebb volt az átlagnál.
2011. szept. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések: