Vetélésem lehetett, vagy csak megjött mellette?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt a férjemmel (előtte is két naponta), és sikerült teherbe esnem. Már a nemvárt előtt is enyhe görcseim voltak, mell-és hasviszketés, émelygés, derékfájás és fáradtság. Már van két gyermekem és már a tünetekből éreztem, hogy sikerült ezért a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem, halvány pozi lett és a nemvárt napján erősebb pozitív. Ekkor már volt hányingerem mégjobban. Utána már nem volt többet hányingerem, és rá 4 napra volt egy pici barnám, majd megjött.. 2-3 napig tartott, enyhe görcseim voltak. Akkor most elvetéltem? Tesztet már nem akarok csinálni, dokihoz pedig mennék amúgy is okt. elején, de menjek előbb? Kérlek írjatok, főleg, ha valakinek volt már ilyen! Köszi előre is!2011. szept. 18. 16:57
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak is!
Én is gondoltam erre, de az a baj, hogy a másik két gyermekemmel már ilyenkor volt hányingerem, és nem bírtam pl. a kávé illatát (amit amúgy nagyon szeretek, ezért is volt furcsa..) most meg ezeknek nyoma sincs...Egy picit többet járok pisilni még és vannak néha kisebb görcseim így megnézetem magam, hátha még megvan a baba, aminek nagyon örülnénk...
2011. szept. 20. 14:12
12/12 anonim válasza:
Szia!
Már eltelt azóta igaz majdnem 2 hónap , de mi lett veled? Megmaradt a baba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!