Ha már volt vetélésem és most megint terhes vagyok, a doki mindenképpen fog felírni valami terhességmegtartó gyógyszert, vagy csak ha baj van?
Szia!
Szerintem ha mindent rendben talál, és neked sem lesznek panaszaid, akkor nem kell szedned semmit.Felesleges lenne.
Magne B6, és pihenj minél többet.
Sok sikert a Babához!
Szia!
Nem feltétlenül, de ha elkezdesz barnázni, vagy csak nagyon aggódsz, kérd ki a véleményét, használhatnál-e Utrogestant. Nekem segített. Ha viszont gyakran hánysz, akkor jó eséllyel nincsen rá szükséged. :)
Hány hetes vagy?
Drukkolok!
Nem minden esetben. Sajnos az előző terhességem nekem is spontán vetéléssel végződött a 7. héten, akkor én duphastont is szedtem. Most én is újra babát várok, eddig minden rendben és semmilyen gyógyszert nem írt fel a doki. Ha mindent rendben találnak, szerintem nem terhelik a szervezetünket mindenféle gyógyszerrel.
Remélem nálad is minden rendben lesz!
Most vagyok 5+1 hetes, a spontán 4+5 hetesen ment el és egyszer volt egy olyanom is, hogy nem volt életképes a baba és nem fejlődött. Az a 6-7 héten derül ki, a 8. héten műtöttek.
De most eddig MINDEN OK és érzem, hogy ezután is minden rendben lesz. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!