Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már volt vetélésem és most...

Ha már volt vetélésem és most megint terhes vagyok, a doki mindenképpen fog felírni valami terhességmegtartó gyógyszert, vagy csak ha baj van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy az a vetélés a terhesség melyik szakaszában volt és hogy mi volt az oka. Mert ha hajlamos vagy rá, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy felír valamit, mintha például külső hatás miatt történt.
2009. máj. 8. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha mindent rendben talál, és neked sem lesznek panaszaid, akkor nem kell szedned semmit.Felesleges lenne.

Magne B6, és pihenj minél többet.

Sok sikert a Babához!

2009. máj. 8. 13:09
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Nem feltétlenül, de ha elkezdesz barnázni, vagy csak nagyon aggódsz, kérd ki a véleményét, használhatnál-e Utrogestant. Nekem segített. Ha viszont gyakran hánysz, akkor jó eséllyel nincsen rá szükséged. :)

Hány hetes vagy?

Drukkolok!

2009. máj. 8. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben. Sajnos az előző terhességem nekem is spontán vetéléssel végződött a 7. héten, akkor én duphastont is szedtem. Most én is újra babát várok, eddig minden rendben és semmilyen gyógyszert nem írt fel a doki. Ha mindent rendben találnak, szerintem nem terhelik a szervezetünket mindenféle gyógyszerrel.

Remélem nálad is minden rendben lesz!

2009. máj. 8. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetélésem 7 hetesen, rá 2 hónapra teherbe estem újra, de nem kell szednem semmit. Minden rendben volt eddig. Ja és persze ezután is az lesz:)
2009. máj. 8. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Most vagyok 5+1 hetes, a spontán 4+5 hetesen ment el és egyszer volt egy olyanom is, hogy nem volt életképes a baba és nem fejlődött. Az a 6-7 héten derül ki, a 8. héten műtöttek.

De most eddig MINDEN OK és érzem, hogy ezután is minden rendben lesz. :))))

2009. máj. 8. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!