Mennyi volt a cukrotok amitől már diétáznotok kellett?
Figyelt kérdés
Szerintem nekem még ahhoz alacsony, hogy diétára fogjanak.2011. szept. 15. 13:03
1/12 anonim válasza:
7,8 volt, de 7,0 felett a dokim már diétára fog mindenkit. Neked mennyi lett?
3/12 A kérdező kommentje:
7,3 lett.
2011. szept. 15. 13:09
4/12 anonim válasza:
Szerintem már akkor is érdemes diétázni, ha a normál értéket meghaladja. Ezzel nem érdemes játszadozni.
5/12 anonim válasza:
7,1 lett. Karácsony előtt derült ki. Gondolod. Diétázni kellett, sőőt volt olyan hülye, aki erre inzulint akart adni. Nem volt semmi gond, visszafogtam magam. Nem híztam semmit, csak a baba súlyát.
6/12 anonim válasza:
Elég fura, hogy nincs ebben sem egyet értés. Én úgy tudom (dietetikus mondta) hogy 7,8 felett diétás. Nekem 8,2 volt, 160g-os CH diétám volt, semmi extra. De hogy 7,1-re szúrni? Atya ég.
De azt hiszem attól is függ hogy tej-zsömle variáció, vagy cukros löttyös vizsgálatról van szó.
7/12 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy attól is függ, hogy milyen volt a terhelés. Inzulint pedig akkor szoktak adni, ha vki nem reagál jól a diétára, tehát hiába eszik kevesebb ch-t, úgy is 7 körül van az egy órás vc-ra (és ez lehet úgy is, hogy a terhelés pl. 7,1 lett. Más pedig 8 feletti terheléssel a diétát tartva 5-6 közötti étkezés után értékeket produkál. Szóval az inzulin és a terhelés eredménye között nincs szoros összefüggés)
8/12 anonim válasza:
8,8 volt a 2 órás érték (cukros lötyi után). 180 gr-os diétán vagyok azóta, így jókat mérek én is magamnak és a doki is, úgyhogy inzulin nem kell.
9/12 anonim válasza:
Gyerekek 7 körüli 1 órás értékek még rendben vannak, főleg ha picit szénhidrát dúsabbat eszel. A párom teljesen egészséges és neki is volt 7.2-es cukra kaja után 1 órával! Az a fontos, hogy nagyon ne menjen 7 fölé és 2 óra után visszaálljon. Mindig ledöbbenek, amikor ilyeneket olvasok, hogy ezzel az értékkel valaki inzulint kapott.. mintha ez teljesen veszélytelen lenne basszus...!
10/12 anonim válasza:
A 7,1-es vagyok, akit szúrni akartak. Cukros lötyi után volt ennyi 2 órával. Az inzulint az endokrinológusom mondta, aki diabetológus (vagy valami ilyesmi) is. Teljesen őrült volt. Mondjuk azt is mondta, hogy vetessem el a gyerekem, mert nem jók a pajzsmirigy értékeim és nem lesz egészséges, HA egyáltalán megmarad. Soha többet nem láttam.
Mással megkonzultálva a dolgot: kenyér, cukor, liszt, édesség banán kerülendő. Ennyi. Még étrendet sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!