Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lett a második terhelés...

Milyen lett a második terheléses cukrotok?

Figyelt kérdés

Én hétfőn voltam (1 db zsemle 2 dl tej- várakozási idő 60 perc). Ma kaptam meg az eredményt, de teljesen ki vagyok akadva.

8,6 lett. Az előző az tökéletes. Az szirupos volt, akkor 120 percet kellett várni.

Nektek milyen lett a második terhelés?

2010. okt. 6. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
5.8 szintén tej-zsemle.Nekem meg az első lett kicsit magas,de még határ alatti,az viszont szölőcukros terhelés volt(7.6).A tied tényleg magas 7 alatt kellene maradni a tej-zsemle terhelésnél.Ne idegeskedj a dokid elmondja mi a teendő.34h.kismama
2010. okt. 6. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy offolok:Miota van két cukorterheléses?Nekem most volt hétfön a szirupos csoda és teljesen jo lett az eredményem.Igy is lesz második?
2010. okt. 6. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.24h az első,32h.a második.
2010. okt. 6. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
A házi orvos azt mondta hogy jó az eredmény. Viszont szerintem meg magas. A védőnőm tuti ki fog akadni.
2010. okt. 6. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos h baj, dokival beszélj. Nyilván 120 perc alatt jobban ledolgozod a cukrot, mint 60 perc alatt. Bár nyilván nincs 75 g cukor egy zsömiben meg 2dl tejben. Ne ijedj meg, egyáltalán nem biztos h rossz az értéked!

24h km

2010. okt. 6. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nos, beszéltem a szülésznőmmel meg a védőnőmmel, mit ne mondjak utóbbi természetesen kiakadt.

Hétfőn irány a kórház, és kivizsgálják hogy terhességi cukrom van-e.

Azt mondták, hogy szerintük nem, mivel elég sok cukrosat ettem a múlthéten, és még nem tudta feldolgozni a szervezetem. Szóval ez a nagy helyzet.

2010. okt. 7. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!