Kismamák nektek mekkora a pocitok körfogata? Én 28 hetes vagyok és 108 cm a pocim! Ez jó vagy túl nagy ennyi idősen?
A pocak körfogata semmilyen lényeges információt nem ad. Leginkább testalkat kérdése, illetve hogy hogyan helyezkedik el a gyerkőc. Nekem kb 10 cm-rel lett több, az elején pánikoltam, hogy egyáltalán nem nő (volt már korábban egy ab.missed-em), de az egész egy baromság) A centi szerint még egy cm-rel sem voltam több, amikor már tökre látszott, szóval legközelebb elő se fogom venni a centit...
38 hetes
Szia!
Én a pocak méretét a köldök vonalában szoktam mérni. 24 hetesen volt 101 cm. Már ekkor mindenki küldött volna szülni. Most 32+2 hetes vagyok és 117cm a pocim. :D Gondolhatod milyen hatalmas, pedig csak 1 kislány csücsül odabent. Sajnos 28. heti adatom nincs, de valami olyasmi lehetett, mint a Tiéd. ;o)
32+2 heteske
Sztem is eredeti deréktól, testalkattól sőt még a hasizom erősségétől is függ.
Én másodikat várom. Az elsőnél 74 cmes derékbőséggel kezdtem, 28 hetesen 110 volt, de onnantól sokat nem változott érdekes mód pedig szép nagy babám lett.
Most a másodikkal 26 hét és már 110es a hasam...szóval sztem ezt felesleges mérni:9
Hogy ki mit mond azt meg engedd el a füled mellett.)))
Nekem a kedvenc sztorim ezzel kapcsolatban az mikor egy boltban (ahova rendszeresen jártam, mert nagyon kedveltem az eladó csajt aki mellesleg vagy 100 kiló volt) az eladó férje jegyezte meg nekem 7 hós terhesen h mikor szülök már mert fú de hatalmas hasam van és hogy meg vagyok terebélyesedve:)))
Tenném hozzá, alig volt hasam magamhoz képest mert magas vagyok, ill. addig 7 kilót híztam össz:)
Szegény párja meg csak vörösödött, előre sajnálom mikor ő fog gömbölyödni vajon mit mond rá az ember :)
Szia!
Pár napja én is feltettem ezt a kérdést!
MoSt, 28 hetesen 115 cm. Az elején persze nem nőtt, minden vágyam volt, hogy jó nagy pocakom legyen, szépen alakul:)
Valamelyik nap kérdezte egy 2 gyerekes anyuka, hogy ugye májusban szülök?
Hát nem, majd július közepén.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!