Megváltoztam? Mit tegyek?
Mióta állapotos vagyok, teljesen megváltoztam. sajnos nem jó irányba. sokkal ingerültebb lettem és türelmetlenebb, ha vki hozzám szól már harapok.
úgy érzem mindenki engem támad és bármit mond vagy tesz azt úgy élem meg, hogy ártani akar nekem. emellett úgy érzem a világ elfordult tőlem. félek, hogy rosszabb lesz. a magyar egészségügy egy nagy rakás sz...r, és azt látom senki sem veszi komolyan az orvosok, aszisztensek, eü-ben dolgozók közül, hogy itt egy kis emberkéről van szó,aki nemsokára meg fog születni.
egy gyereket a világra hozni nem kis teljesítmény, sem fizikailag, sem anyagilag. miért nem tudja ezt a társadalom valahogy honorálni vagy elfogadni? minden kismamának több tisztelet járna.
úgy érzem egyedül vagyok, pedig van egy csodálatos férjem. jólesne ha néha megkérdeznék hogy vagyunk, de a többséget nem érdekli. a sógornőmmel nagyon ritkán találkozunk szerencsére, de ő pl. észre sem vette, hgoy nő a hasam, mert neki fontosabb a hülye lakása és a saját magánporblémái
senki nem veszi észre, hogy itt egy kisbaba fog születni?
nem haragszom, de úgy gondolom igenis elvárható, hogy néha észrevegyenek, vagy legalább azt, hogy nő a hasam, ez szerinted nagy kérés, vagy nagy elvárás? hát akkor rólad is megvan a véleményem.
tudod az a baj, hogy ebben a rohanó szar kapitalizmusban mindenki csak a saját bajával van elfoglalva (ahogy én is) és nem veszik észre, mekkora dolog, ha két ember összeházasodik szerelemből és babát várnak
tudod engem ez zavar, csak valószínű nem így jött le a mondataimból
és én nem úgy várom el, hogy középpontban legyek mint a sógornőm, hanem csak vegyék észre, hogy gyerekünk lesz, ő pedig majd szépen kihasználja az anyját ahogy eddig is én rám ez egyáltalán nem jellemző
de mindegy
és nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen kismama, de a családunkban jelenleg igen
és úgy gondolom akkor is nagy dolog gyereket vállalni, úgy gondoltam a család a biztos pont, de nálunk ez nemigen jellemző
valószínű azért nem érted, mert te más emberekkel élsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!