4-5 hetes kismamaik! Beszélgetünk?
Nektek van már hányingeretek vagy szagérzékenységetek?
Nekem semmi. Nem is érzem, hogy terhes vagyok! Mikor kell ezeknek jelentkezni?
Múlt hét szombaton, én is pont ezt mondtam a páromnak, hogy abszolút nem érzem magam terhesnek,mert tök jól vagyok!
Na elszóltam magam, elég sűrűn émelygek, de nem úgy hogy a wc-re kell szaladnom, de érzem hogy hányingerem van, sokszor megszédülök, és rengeteget alszok.
Te hanyadik hétben vagy?
(Légyszi írjátok már alá a válaszokat, csak hogy tudjuk ki ír :))
Orvos szerint 4hetes voltam 5-én én vagyok akinek 3mm-es a petezsák..
Detti:)
Nektek van folyásotok?
Nekem igen, de azt olvastam más fórumokon, hogy ilyenkor ez természetes. Hát nem tudom...Viszketni nem viszketek.Remélem nem szedtem össze semmit.
Mennyiben változtattátok meg a táplálkozási szokásaitokat?
Én próbálok több gyümit enni (2-3 körte vagy alma naponta), édességet nem, minden nap iszok tejet. Gyakrabban eszek tojást, joghurtot, sajtot! Sajnos pont ez az időszak amikor már nem lesz friss zöldség és gyümölcs.
Sziasztok!
4-5 lehetek. 3. baba. szept. 4-én voltunk együtt, és 12-én ebéd tájban +-t teszteltem.
Előző éjjel 5x kellett pisilni mennem, ezért is teszteltem. Sajnos most már egész nap tartó hányingerem van, eléggé félek is, mert ezt az időszakot nagyon nem szeretem, az előzőekkel is így volt, csak hát most már két kisgyerekről kell gondoskodni, akik most épp betegek. :o( Így éjjel is többször kell kelni, viszont másfél-két órákat nem tudok visszaaludni hajnalban.
Azért várom már, hogy legyen még egy bébi, szóval örülök, de a türelmem cérna és könnyen szakad, ingerült vagyok, a főzésben segítséget kell kérnem, mert a hűtőt is alig tudom kinyitni. :o(
És még két és fél hónapig így lesz... Szívesen átugranék a 3. trimeszterre, vagy akár a szülésre, ha lehetne... :o)
Amúgy 27-én megyek dokihoz, bár most épp azon gondolkozom, hogy későbbre kéne tenni az időpontot, mert így még nem lesz szívhang...
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!