Bpesten olyan babanagykert keresek, ahol mindent meg tudok venni egyben. Babakocsitól a cumisüvegig. Van valami jó ajánlatotok?
Nagyobb összegnél ha kedvezményt is adnak,az még jobb.
Vidéki vagyok és csak a neten tudok tájékozódni,ezért sok tapasztalatom nincs.
Nekünk ez vált be: [link]
Hétköznap menjetek, mert nem túl nagy az üzlet, hátha akkor nincsenek sokan.
Utolsót kérdezném: ha nagyobb értékben vásárolunk,kapunk kedvezményt?Én is őket néztem ki.
Segítőkészek az eladók?
Köszi a válaszokat.
Én a Mária bababoltot ajánlom a 13. kerben.
A babaholniolcson.hu -sról annyit mondok h a pestszentimrei üzletében jártam többször, kicsi de nagyon kedvesek az eladók. Én az elsőt ajánlom.
Mi kedvezményt nem kaptunk, nem tudom adnak-e. De náluk olcsóbbat még nem találtam, kedvesek az eladók.
Csak próbáljatok úgy menni, hogy ne legyenek sokan, mert akkor túl zsúfolt és azt a pasik nem bírják...
Szia!
Csak még annyit, hogy folyamatosan frissíti az oldalát a babaholmitolcson.hu, ezért is írják azt, hogy nem kell előre lefoglalni a termékeket.
Köszönöm a választ.Holnap megyünk.Azt gondoltam,h ez valami hatalmas üzlet,mert elég bő az árukészletük.Na,majd holnap meglátjuk:)
Mégegyszer köszönöm!!!!
Szia! Én zintén a Mária bababoltot ajánlom. Pl. kókusdzmatracot 3000 ft-tal vettük meg olcsóbban, mint amennyiért bárhol máshol láttuk.
Mi szinte majdnem mindent itt vettünk meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!