Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki végig dohányozta a...

Volt aki végig dohányozta a terhességét lelkiismeret furdalással, hogy tudja még is árt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 10:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Én nem dohányom, viszont régebben napi 2-3 doboz elment. Nekem szerencsém volt, egyik napról a másikra letudtam rakni. Nem tartom helyesnek, hogy valaki dohányzik terhesség alatt, DE az Ő magán ügye. Lehet, hogy 9 hónapon keresztül dohányzik, viszont a világ legjobb anyukája lesz. Hány olyan ember van a világon, aki odafigyel, mindent megtesz a terhesség alatt és miután megvan a baba le sem sz......., jön a dada, meg hasonlók! Egyébként nem minden baba beteg, akinek a terhesség alatt dohányzott az anyja
2009. ápr. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!