Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki elvetélt...

Van itt olyan aki elvetélt magzatvíz vétel (18. hét, genetikai célból) után?

Figyelt kérdés

A doki szerint 1000-ből öt a kockázat, egyes cikkek szerint 100-ból egy.

Aggódom, és nem vagyok teljesen meggyőződve a vizsgálat szükségességéről.

2011. szept. 6. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire lett alacsony az AFP?

Nekem az ország legjobb genetikusa mondta (szintén alacsony AFP-vel) hoyg ne foglalkozzak vele,ha minden más eredményem tökéletes, főleg a kombinált teszt.

34 éves vagy, minden egyéb tényező jó, UH-k megfelelő eredményt hoztak.

Ha és amennyiben NAGYON alacsony az AFP akkor elgondolkodnék a vizsgálaton, egyéb esetben nem csináltatnám meg.

2011. szept. 7. 08:52
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

NEM FOGSZ ELVETÉLNI!!

MMinden bevatakozásnak van egy köteleő kockázat(még a foghúzásnak is)

a tesztek (kombinált, integrált) viszont csak kockázabecslések, vagyis nem viszgálják a babádat.

Én megcsináltattm az amniot 37 évesen(saját megnyugtatásomra), nem bántam meg, d nem volt semmi, utána pár nap pihi és mentem vissza dolgozni

2011. szept. 7. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

előző

Ezek a fizetős vérvételek jó üzlet, sokan megcsináltatják, de valós eredményt nem adnak

Az amnio ingyen van és ott tényleg kiderül, hogy ha valami baja van.

2011. szept. 7. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
8:48-as. És mi baja a babádnak? Hogy derült ki? Bocsi az offért.
2011. szept. 7. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Valami kromoszóma rendellenesség talán. 6,5 hónapos, még vizsgálják, mert ahány orvos, annyi félét mond. 1 éves korában fogják újból vizsgálni.

Van rajta egy hatalmas (10cmhosszú 4cm széles) szőrös anyajegy és a bal karja vastagabb 1cm-el a jobbnál.

2011. szept. 7. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, jobbulást a babádnak. Talán nincs nagy baj!
2011. szept. 7. 15:29
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Az AFP-m 0,7 lett. Mivel a fogadott dokim genetikus így azt gondoltam jó kezekben vagyunk.

Ma túlestem a beavatkozáson. Egyenlőre minden ok., fekszem. Most négy hét para jön, mire meglesz az eredmény.

2011. szept. 7. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Első vagyok. Semmi okod a parára, bár tudom, nehéz kivárni a 4 hetet. Nem tudom, hol vették le a mintát, de a SOTE 1. klinikán 2 hét múlva már telefonálnak, ha gond van. Tehát addig jó, amíg nem telefonálnak.... és Neked nem is fognak, minden OK lesz. :) Ha betartod, amiket az orvos mondott, semmi gond nem lehet és az eddigi eredményeid is azt támasztják alá, hogy minden rendben a Babával. Kitartás, fel a fejjel, ne izguld túl a dolgot, pihenj és olvasgass, nézz vidám, romantikus filmeket. :)
2011. szept. 8. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!