Van itt olyan aki elvetélt magzatvíz vétel (18. hét, genetikai célból) után?
A doki szerint 1000-ből öt a kockázat, egyes cikkek szerint 100-ból egy.
Aggódom, és nem vagyok teljesen meggyőződve a vizsgálat szükségességéről.
Mennyire lett alacsony az AFP?
Nekem az ország legjobb genetikusa mondta (szintén alacsony AFP-vel) hoyg ne foglalkozzak vele,ha minden más eredményem tökéletes, főleg a kombinált teszt.
34 éves vagy, minden egyéb tényező jó, UH-k megfelelő eredményt hoztak.
Ha és amennyiben NAGYON alacsony az AFP akkor elgondolkodnék a vizsgálaton, egyéb esetben nem csináltatnám meg.
NEM FOGSZ ELVETÉLNI!!
MMinden bevatakozásnak van egy köteleő kockázat(még a foghúzásnak is)
a tesztek (kombinált, integrált) viszont csak kockázabecslések, vagyis nem viszgálják a babádat.
Én megcsináltattm az amniot 37 évesen(saját megnyugtatásomra), nem bántam meg, d nem volt semmi, utána pár nap pihi és mentem vissza dolgozni
előző
Ezek a fizetős vérvételek jó üzlet, sokan megcsináltatják, de valós eredményt nem adnak
Az amnio ingyen van és ott tényleg kiderül, hogy ha valami baja van.
Valami kromoszóma rendellenesség talán. 6,5 hónapos, még vizsgálják, mert ahány orvos, annyi félét mond. 1 éves korában fogják újból vizsgálni.
Van rajta egy hatalmas (10cmhosszú 4cm széles) szőrös anyajegy és a bal karja vastagabb 1cm-el a jobbnál.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Az AFP-m 0,7 lett. Mivel a fogadott dokim genetikus így azt gondoltam jó kezekben vagyunk.
Ma túlestem a beavatkozáson. Egyenlőre minden ok., fekszem. Most négy hét para jön, mire meglesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!