Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma kezdtem a 16. hetet....

Ma kezdtem a 16. hetet. Tapasztalt kismamik mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Bocsánat a pongyola megfogalmazásért, de máshogy nem tudom leírni. Kb. 2 hete a mellbimbókon látok olyan odaszáradt fehéres színű, kristályos valamit. Napközben többször is, de nagyon keveset. Ez micsoda? Gondolom előtej még nem lehet vagy igen? Az így néz ki?
2009. ápr. 21. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig ez bizony előtejnek tűnik. Nekem is már nagyon folydogált. Amikor rászárad a bimbóra, akkor ilyen.
2009. ápr. 21. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs, korán folydogált :))
2009. ápr. 21. 10:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Hoppá, köszönöm szépen! Eddig csak a bimbókon tapasztaltam, a felsőkön és a melltartón nem. Akkor ezek szerint ez normális. Köszi még 1x!
2009. ápr. 21. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Igy van,előtej.Nekem is van a 3-ik hónaptól bár nekem néha rendesen foltos a pólóm,melltartóm,párom,minden amihez hozzáérek:-)
2009. ápr. 21. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!