Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nézhette ezt a kukijának a...

Nézhette ezt a kukijának a doki a 12 hetes uh-on? (képekkel)

Figyelt kérdés

Most voltunk 12 hetes vizsgálaton, az orvos azt mondta, hogy mintha fiú lenne, de nem tud és nem is akar most még mit mondani. a vizsgálatból lefényképeztem 2 képet, amin a babát alulról látni. jobb felül az egyik kis talpa is ott van.

szerintetek erre mondhatta a kukiját? mert ugye a golyói ilyenkor még nincsenek lent, így a két alsó nem lehet az. :S vagy ez esetleg a köldökzsinór, csak alulról így látszik? :S

nem láttam még ilyet, úgyhogy kérlek ne nézzetek butának, nem tudom, hogy egy 12 hetes magzatnak milyennek kell lennie a nemi szervének.

[link]

[link]

(és bocsánat, hogy a képek rossz minőségűek)

2011. szept. 6. 14:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

szia, nekem a dokim a 15. héten fiút tipplet, de csak tippelt, mert mintha úgy látta volna. Aztán a 18. héten a genetikai UH-n már kislányt mondtak 100%-ra, és rá 1 hétre a 4D-n megerősítették, hogy kislányom lesz. képet is kaptam a nuniról és hát valóban más, mint a fiam kukija volt 3 éve a 4D-s képeken.

szerintem az még simán lehet a köldökzsinór, valószínüleg nekem is azt látta a dokim 15. héten.

2011. szept. 10. 15:00
 22/24 A kérdező kommentje:
persze megírom! ;)
2011. szept. 12. 07:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Mostmár tuti, hogy kukija van. ha nem is az látszik a képen, akkor is az van! :P
2011. okt. 15. 16:05
 24/24 anonim ***** válasza:
:) gratula
2011. okt. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!