Kisfiam kukijának vége piros, mit tegyek rá?
Nem tudom mitől van, mert pelenkát rendszeresen cseréle, napi 5-6 alkalommal. Mivel kenhetem le? Sima popsi krémmel?
9 hónapos
Nálunk a szájpenésze miatt volt piros, a dokinéni a canestent mondta. Nagyon vékonyan kenegettem, elmúlt, de ha nem kentem, újra kijött. Valszeg még a szájpenésze is megvan, pedig azt is kezeljük.
Bocs, hogy belekérdezek: Kedves előző: a Bepanthen plusz krém pontosan mire való? Milyn típusú krém?
A sima Bepanthen olyan hatású, mint a többi popsikenőcs, hámosít, tehát serkenti az új szövetképződést, sebgyógyító hatású. A Plus-ban van még egy hatóanyag, ami fertőtlenít, ezért alkalmas a fertőzés megelőzésére vagy leküzdésére.
Én ezt használtam akkor is, amikor kezdő szoptatós anyaként kisebesedett a mellbimbóm. Néhány kenés teljesen rendbehozta.
Köszi! Akkor érdemes ilyen krémet itthonra beszerezni, bármikor kellhet...
Második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!