Nézhette ezt a kukijának a doki a 12 hetes uh-on? (képekkel)
Most voltunk 12 hetes vizsgálaton, az orvos azt mondta, hogy mintha fiú lenne, de nem tud és nem is akar most még mit mondani. a vizsgálatból lefényképeztem 2 képet, amin a babát alulról látni. jobb felül az egyik kis talpa is ott van.
szerintetek erre mondhatta a kukiját? mert ugye a golyói ilyenkor még nincsenek lent, így a két alsó nem lehet az. :S vagy ez esetleg a köldökzsinór, csak alulról így látszik? :S
nem láttam még ilyet, úgyhogy kérlek ne nézzetek butának, nem tudom, hogy egy 12 hetes magzatnak milyennek kell lennie a nemi szervének.
(és bocsánat, hogy a képek rossz minőségűek)
Nekünk a fiú másképp látszódott, de nincs róla képünk, mi élőben láttuk, mutatta a doki, de attól még nem éltük bele magunkat, szóval nem festettük még a falat kékre :)
Nekünk egy kis kilógó micsoda látszott a lábai között :) jól leírtam.
Én amúgy úgy tudom, ami fehér az UH-n az a csontokat mutatja, a kukijában meg nem sűrűn van csont ugye...
Bár nem tudom, nem túl tiszta kép, mi ennél egyértelműbben láttuk, bár az is lehetett a köldökzsinór is!
Szia!
Nem vagyok doki és a 12. héten még nagyon egyformák, DE nekem 3 FIAM van és mindháromnál ilyen volt a 12. heti ultrahang kép :)
Az én dokim 14. héten mondta, hogy adja magát, hogy kisfiú, de ne is beszéljünk még róla mert nagyon korai. Aztán a 18. héten (faros, zárt lábakkal), azt mondta, hogy alig látszik vmi, de abból amit lát inkább fiú.
20. héten a genetikai uh-on a szonográfus azt mondta, márpedig "ez kislány".
Tegnap a 23. héten voltam a dokimnál, és mostmár határozottan kislányt mondott.
Én 12hetesen és 14hetesen voltam UH-n elég profi dokiknál, (Kecskemét) de azt mondták tippelni nem akarnak, "ebből még bármi lehet".
Nem is tudtam, hogy máshol ennyire szeretnek tippelgetni a dokik.
Szerintem egy "70%, hogy lány", vagy "80%, hogy fiu" válasz annyira felesleges, nem értem miért tippelgetnek így a dokik. De ha nekik ez jó... ÉN is kiváncsi vagyok egyébként, és nem várnék a szülésig, hogy megtudjam a baba nemét, csak ilyen válaszokkal még mit lehet kezdeni?
Most 17hetes vagyok, majd 2hét mulva lesz a genetikai UH, 4D-re megyünk, ott már biztos tutira megmondják, hogy ki is lakik odabent. :)
Boldog babavárást minden kismamának!
köszönöm a hozzászólásokat! Ebből még tényleg bármi lehet. Kedves utolsó nagyon hasznos volt ez a link, már értem mire mondta a doki, hogy "ilyenkor még a lányoknak is meg vannak vastagodva a szeméremajkai". ;) ezek a képek egyértelműen szemléltetik.
persze az orvosok is csak "tippelnek" ilyenkor ami valóban fölösleges, de azért láttak már pár ilyet, csak jobban értenek hozzá mint pl. én. Pár hét és kiderül. Köszönöm mégegyszer mindenkinek. ;) boldog babavárást!
Szerintem az tényleg kuki :D Kíváncsi leszek, majd írsz, ugye?
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!