Ugye nem lesz baja a kukijának? Mitől nem ment vissza a bőr?
Figyelt kérdés
Fürdés közben szoktam "tornáztatni" a kukiját egy kicsit és nagyon óvatosan! Ma ahogy lement teljesen (már többször is feljött teljesen) nem bírtam visszahúzni a bőrt. Nem fájt neki, nem is sírt miatta. Nagypapa ott volt ő valahogy visszahúzta...én tök ideges lettem, hogy elrontottam valamit, de akkor így most jó?2010. júl. 4. 22:47
1/2 anonim válasza:
Az jó, ha így feljön a bőr!
Én 2 hónapos korától(miután a doki megmutatta) teljesen fel húztam, és az első pár alkalommal nehezebben jött vissza a bőr! Én nem estem kétségbe, kicsit erőteljesebben kell húzni és vissza megy a helyére!
Ha nem fáj a babádnak, akkor moshatod már így!
2/2 anonim válasza:
kisfiamnak is elő szokott fordulni hogy nem tudom visszahúzni egyből. de már egyre ritkább. most másfél éves.
ne izgulj semmi baja nem lesz. egyre könnyebb lesz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!