Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem lesz baja a kukijának...

Ugye nem lesz baja a kukijának? Mitől nem ment vissza a bőr?

Figyelt kérdés
Fürdés közben szoktam "tornáztatni" a kukiját egy kicsit és nagyon óvatosan! Ma ahogy lement teljesen (már többször is feljött teljesen) nem bírtam visszahúzni a bőrt. Nem fájt neki, nem is sírt miatta. Nagypapa ott volt ő valahogy visszahúzta...én tök ideges lettem, hogy elrontottam valamit, de akkor így most jó?
2010. júl. 4. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Az jó, ha így feljön a bőr!

Én 2 hónapos korától(miután a doki megmutatta) teljesen fel húztam, és az első pár alkalommal nehezebben jött vissza a bőr! Én nem estem kétségbe, kicsit erőteljesebben kell húzni és vissza megy a helyére!

Ha nem fáj a babádnak, akkor moshatod már így!

2010. júl. 4. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:

kisfiamnak is elő szokott fordulni hogy nem tudom visszahúzni egyből. de már egyre ritkább. most másfél éves.

ne izgulj semmi baja nem lesz. egyre könnyebb lesz majd

2010. júl. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!