Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Nagyon félek!...

Segítség! Nagyon félek! Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy magzatmozgást észleltem ma este, elég sokszor, sőt, pár nappal ezelőtt is néhányszor. A menzeszem idáig mindig megvolt, legutóbb 1 hete lett vége, 6 napig tartott, mint ahogy ált. szokott. Lehetek -e terhes, vagy képzelődöm? Van már egy kisbabám, nála a 12. héten éreztem először a magzatmozgást...
2011. szept. 3. 22:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is most 8 hónapos és én is éreztem ilyet kb 1,1-5 hónappal korábban. Nem maradt ki menstruációm sem, rendesen megijedtem ennek ellenére. Az orvosom azt mondta, hogy biztos a belek, sok idő kell még minden a helyére kerül, de akár egy puffasztó étel is okozhatta a furcsa érzést.

Azért egy teszt nem árthat :)

2011. szept. 3. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nem kéne annyira bíznod a naptármódszerben. Nem akarok okoskodni csak megkímélnéd magad az ilyen paráktól.
2011. szept. 3. 22:36
 13/26 anonim ***** válasza:
szia! a baráti körömben fordult elő hogy a pár naptár módszert használt - 4 hónapig megjött a lánynak mikor érzett valami furit! azonnal ment dokihoz- mert azt hitte tumor- mire a doki közölte az UH-n hogy elég virgonc a kis "tumorja" :) volt 5 hónapjuk felkészülni a babára :) ja, és mind a 4 x rendes menzesze volt - nem csak pár csepp!
2011. szept. 3. 22:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Oldalt is érzem a mozgást, és olyan magzatmozgás féle..

Gyógyszert nem szeretnék szedni, a hormonháztartásom felborulna, inkább a természetes út a jobb. Óvszert is használunk, ha úgy esik a napja.

Holnap megírom az eredményt!

2011. szept. 3. 22:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Nálunk Tesco van, de az is csak 22-ig van nyitva..
2011. szept. 3. 22:42
 16/26 A kérdező kommentje:
Én is olvastam hasonló "rémtörténeteket", ezért is félek. Nem vagyok felkészülve erre, de biztosan megtartanám a babát.
2011. szept. 3. 22:46
 17/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol laksz, de ha a titedik kerületben van egy "Elefánt Gyógyszertár" ami 0-24 ig működik. (PONGRÁC U. 19.).
2011. szept. 3. 23:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Amióta voltam terhes, gyakran érzek én is "magzatmozgást", de persze soha nem az valójában.

Szerintem ez inkább csak pszichés dolog, az ilyen-olyan mocorgást (szelek, bélmozgás, izomrángás) magzatmozgásnak véljük, mert még a terhesség utáni években "friss" az élmény. Biztos volt ilyen érzés korábban is, csak akkor még talán fel sem figyeltünk rá.

2011. szept. 3. 23:07
 19/26 anonim ***** válasza:

És a naptármódszer NEM védekezési módszer, ugyanis semmilyen módon nem akadályozza az esetleges megtermékenyítést. És egy spontán "rendkívüli" peteérés mindig benne van a pakliban egy jobb orgazmus után :)

Nem kioktatásnak szántam, de az sem tesz jót a szervezetednek, ha folytonos rettegésben éled le az életed az elkövetkező 20-30 évben: terhes lettem? nem lettem?

2011. szept. 3. 23:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tudok érdemben hozzá szólni, de kíváncsi vagyok!
2011. szept. 3. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!