Segítség! Nagyon félek! Szerintetek terhes vagyok?
Szia!
Az én fiam is most 8 hónapos és én is éreztem ilyet kb 1,1-5 hónappal korábban. Nem maradt ki menstruációm sem, rendesen megijedtem ennek ellenére. Az orvosom azt mondta, hogy biztos a belek, sok idő kell még minden a helyére kerül, de akár egy puffasztó étel is okozhatta a furcsa érzést.
Azért egy teszt nem árthat :)
Oldalt is érzem a mozgást, és olyan magzatmozgás féle..
Gyógyszert nem szeretnék szedni, a hormonháztartásom felborulna, inkább a természetes út a jobb. Óvszert is használunk, ha úgy esik a napja.
Holnap megírom az eredményt!
Amióta voltam terhes, gyakran érzek én is "magzatmozgást", de persze soha nem az valójában.
Szerintem ez inkább csak pszichés dolog, az ilyen-olyan mocorgást (szelek, bélmozgás, izomrángás) magzatmozgásnak véljük, mert még a terhesség utáni években "friss" az élmény. Biztos volt ilyen érzés korábban is, csak akkor még talán fel sem figyeltünk rá.
És a naptármódszer NEM védekezési módszer, ugyanis semmilyen módon nem akadályozza az esetleges megtermékenyítést. És egy spontán "rendkívüli" peteérés mindig benne van a pakliban egy jobb orgazmus után :)
Nem kioktatásnak szántam, de az sem tesz jót a szervezetednek, ha folytonos rettegésben éled le az életed az elkövetkező 20-30 évben: terhes lettem? nem lettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!