Segítség! Nagyon félek! Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy magzatmozgást észleltem ma este, elég sokszor, sőt, pár nappal ezelőtt is néhányszor. A menzeszem idáig mindig megvolt, legutóbb 1 hete lett vége, 6 napig tartott, mint ahogy ált. szokott. Lehetek -e terhes, vagy képzelődöm? Van már egy kisbabám, nála a 12. héten éreztem először a magzatmozgást...2011. szept. 3. 22:16
1/26 A kérdező kommentje:
Ja, és előbb küldtem el a párom az ügyeletes Patikába, remélem lesz teszt ott, drukkoljatok, azonnal végzem is. Nem bírok reggelig se várni!
2011. szept. 3. 22:17
2/26 anonim válasza:
Szerintem csak képzelődsz!
De aztán ki tudja!?
most akartam menni aludni, de várok még egy kicsit, ha megírod a teszt eredményét?
3/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak a szelek bántanak? Vagy ilyesmi?
Megírod, hogy mi lett a teszt eredménye?
4/26 anonim válasza:
Miért félsz? Nem védekeztetek? Gondolom már azért nem kis tinicsaj vagy aki megfeledkezik az ilyenről...
5/26 A kérdező kommentje:
Huh, nem tini vagyok, 27 leszek. Nem terveztünk babavállalást mostanra, kisfiam még 8 hónapos...
Eddig a naptármódszerrel védekeztünk, de nagyon ügyeltünk mindig.
Persze, megírom a teszt eredményét! Még nem ért haza..
2011. szept. 3. 22:23
6/26 A kérdező kommentje:
A fenébe, most ért haza a párom, 22-kor zárt be. :( Épp lekéste...
2011. szept. 3. 22:24
7/26 anonim válasza:
Hát védekezés nélkül éppen lehet,bár szerintem a te esetedben elég kicsi az esélye.
8/26 Kriszta66 válasza:
Én is jártam igy hogy azt éreztem mintha magzatmozgás lenne , de sajnos nem az volt .Pont rákszürésre volt idöpontom és igy én nem vettem tesztet ugy voltam vele az orvos ugyis csinál ultrahangot és ott kiderül , hát kiderült hogy nincs baba
9/26 anonim válasza:
Én 13 hónapja szültem. Nem vagyok terhes, de már én is többször éreztem hasonlót, mint mikor a baba mozog. Gondolom bélmozgás lehet. Szerintem nem vagy terhes.
10/26 anonim válasza:
Elmegyek aludni. :) Azért ha veszel tesztet írd meg az eredményét!
Nincs a közeletekben Tesco vagy társai? Ott is van teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!