Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magas hő mit jelent? Azt...

A magas hő mit jelent? Azt hogy peteérés van, mensi előtt vagyok 10nappal, vagy pedig terhességet? Ha valaki nem terhes akkoris ennyi a hő? Egy kis segitség kellene:S

Figyelt kérdés
Pár napja mérem a hőmet.Két nappal ezelőtt volt 37,2. Ma megmértem megint,és 37,5. Egyre nagyobb a hőm.Hüvelyben mértem.Amikor első babámmal terhes voltam,azt hiszem 9hetesen mértem,akkor volt 37,1. De ezt most nem értem.Megszakitással védekezünk.És nem lenne baj ha jönne az apróság.kb 10nap mulva kellene megjönni,de lehet hogy hamarabb.de 10napnál nem több.
2008. dec. 11. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok,hasonló helyzetben járok.jó lenne ha valaki okos válaszolna!
2008. dec. 11. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
:-) na akkor várjuk a hasznos válaszokat,mert kezdek izgulni:)
2008. dec. 11. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez babat jelentett :-))) ,most vagyok 15 hetes.Sok sikert!
2008. dec. 11. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A peteérés után mindenkinél megemelkedik a hömérséklet, attól függetlenül, hogy terhesek vagyunk vagy sem. Ez ha jól tudom, a progeszteron szint emelkedésével függ össze. Ha nincs terhesség akkor csökken a progeszteron, s ettöl van, hogy röviddel mensi elött, vagy mensi napján (esetleg csak a 3. napon) leesik a hönk. Kedves kérdezö, a höd 37,5 bár szokatlanul magas, de nem feltétlenül utal terhességre (hiszen a ciklus 2. felében amúgy is magas a hö). Lehet, hogy az alaphöd is magasabb az átlagosnál, pár napos mérésböl még nem sokra lehet következtetni.
2008. dec. 11. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!