Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus hónapra kiírt...

Augusztus hónapra kiírt kismamák, hogy vagytok? Ti nem vagytok feszültek, milyen a közérzetetek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én már ugyan megszültem, de miért vagy feszült? Félsz a szüléstől? Terhesség előtt is feszült voltál?
2009. ápr. 19. 13:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én aug.15 re vagyok kiírva! Néha feszült vagyok mert mindig van valami baj :(! A szülésre nem akarok még gondolni :)! Te hogy vagy? Mért vagy feszült?? 23.hetes km
2009. ápr. 19. 13:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen félek, de nem magától a szüléstől, hanem, hogy nem e lesz gond, minden rendben lesz e, eddig nem féltem mert azt hittem a doki akihez járok majd ott lesz velem, de egy hete mikor rákérdeztem mondta, hogy nem biztos mert pont augusztusba kapja meg a 3 hét nyári szabiját, bár nyugtatott, hogy megbízza egy kollegáját és nem lesz gond, igazz van még 3 hónap de ahogy közeledik úgy félek, pedig már nagyon várom, hogy megfoghassam a kis drágám.
2009. ápr. 19. 13:23
 4/17 anonim ***** válasza:
23km vagyok 2,válaszoló. Na ettől én is tartok hogy ne hogy pont akkor menjen szabira mikor szülök :-/.
2009. ápr. 19. 13:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok ismét. Kicsit természetes, hogy mindentől szorongunk ilyenkor, de arra vigyázz, hogy ne szorongj mindig! :) Én, amikor rámjött ez a szorongás, akkor mindjárt valami mást kezdtem csinálni, vagy másra gondoltam (pld. elmentünk fagyizni egyet, vagy betettem egy vígjátékot a DVD lejátszóba. mindig segített).
2009. ápr. 19. 13:27
 6/17 A kérdező kommentje:

Kérdezz rá, mert én is inkább megkérdeztem és úgy döntöttünk a férjemmel ha már egy ismeretlen doki lesz mellettünk a szülésnél akkor inkább egy szülésznőt is felfogadunk, pedig nem állunk valami jól anyagilag de a baba minden pénznél fontosabb,

Boldog babavárást:)

2009. ápr. 19. 13:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Első válaszadó, köszönöm a tanácsot, próbláom magam nyugtatani, a férjem is mindíg nyugtat, hogy gondoljak a kislányunkra és ne idegesítsem szegénykét feleslegesen, szerintem délután teszünk is egy nagy sétát, persze csak mértékkel,

Minden jót:)

2009. ápr. 19. 13:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
MIndenképp ráakarok kérdezni :).Gratula a kislányhoz,nekünk is kislány lesz :)!! 23km
2009. ápr. 19. 13:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok újra! Köszi!! :) A miénk is kislány :)) A terhesség alatt igyekeztem nagyon nyugis életet élni, így a kiscsaj is nagyon nyugis lett! :) 4,5 hónapos. Sok sikert Nektek, 23 km-is!
2009. ápr. 19. 13:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, jó az ilyen nyugtató szavakat olvasni, megpróbálom nyugisabban eltölteni ezt a három hónapot mert én is azt szeretném, hogy a kislányom egy nyugott kiegyensúlyozott baba legyen,

Minden jót nektek:)

2009. ápr. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!